Review: HairLust haarborstels en hoofdhuid scrub

HairLust haarborstels

Ken jij het merk HairLust al? Het biologische haarverzorgingsmerk heeft een uitgebreid assortiment aan spullen voor het verzorgen en gezond houden van je haar. Van haarvitamines- en verzorging tot speciale kussenslopen en accessoires. Ik maakte kennis met verschillende HairLust haarborstels, in combinatie met een hoofdhuid scrub!

HairLust haarborstels voor nat haar: Detangle Wet Brush

Het borstelen van nat haar veroorzaakt schade. Ik hoor het vaak en ben ervan op de hoogte. Toch is het voor mij geen optie om mijn natte haren niet te borstelen. Tegen de tijd dat mijn haren opgedroogd zijn zitten ze zo in de knoop en wordt het uitborstelen steeds lastiger. En dat veroorzaakt ook schade!

De Detangle Wet Brush van HairLust is voor mij een uitkomst! De borstel is gemaakt van siliconen en speciaal ontworpen voor het borstelen en ontwarren van lang haar. Door de siliconen borstelpunten gebeurd dit op milde wijze, waardoor schade wordt voorkomen. Deze borstel is fantastisch in gebruik en is mijn go-to na het douchen!

HairLust haarborstels

Bamboo Large Paddle Brush

De Bamboo Large Paddle Brush van HairLust is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk en zacht ontwarren van dik en lang haar. Voor het borstelen van mijn haar gebruik ik altijd al graag een grote borstel want ik heb vrij veel en lang haar. Met een grote borstel kan ik mijn haar zacht, gemakkelijk en snel borstelen.

Mijn grote haarborstel was ├ęcht aan vervanging toe, dus ik kon niet wachten met het uitproberen van deze HairLust borstel! Wat mij vooral opviel is dat ik met het gebruik van de HairLust paddle brush minder last heb van pluishaar. Dit is te danken aan de anti statische eigenschappen van deze borstel, wat in mijn situatie dus echt verschil maakt! Ook zijn de borstelpinnen fijn. Flexibel en dus niet pijnlijk op de hoofdhuid, maar stevig genoeg om het haar goed te borstelen.

HairLust haarborstels

Scalp Massage Brush en Detox Scrub

Steeds vaker zie ik borstels voor het masseren van de hoofdhuid voorbij komen. Al een tijdje wekt dit mijn interesse. Ook HairLust heeft een mooie scalp massage brush in het assortiment. Het is een zachte, flexibele siliconen borstel in een lichtblauwe kleur.

De borstel werkt als anti roos borstel en het wordt aangeraden om deze in combinatie met de detox scrub te gebruiken, dus dat deed ik! De HairLust Hair & Scalp Detox Scrub is een biologische hoofdhuid scrub die je kunt gebruiken bij een droge of juist vettige hoofdhuid en bij een kwetsbare of jeukende hoofdhuid.

Zelf heb ik last van wat roos en ik heb een gevoelige hoofdhuid. Mijn ervaring met deze borstel en scrub is erg positief. De producten zijn fijn in gebruik en het voelt als een heerlijk, extra ontspannen momentje onder de douche. Na gebruik voelen mijn haar en hoofdhuid heerlijk schoon, fris en verzorgd!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *