Deel 1: Shop mijn interieur!

Roze bank

Mijn interieur is lekker eigenwijs en kenmerkend. Met vooral heel veel roze, velvet stoffen en gouden accenten. Je zou het een combinatie van Hotel Chique, Hollywood Glamour en Art Deco kunnen noemen, met Scandinavische elementen mogelijk gemaakt door Ikea. Een ding over mijn interieur is zeker: het is LOT. style!

Velvet roze bank

Kare Design – Milchbar (€1.999)

Mijn roze bank is dé parel van mijn interieur! De kleur, het design, het materiaal én hoe lekker hij zit: dat maakt deze velvet bank van Kare Design mijn grote liefde. Hij past perfect bij mijn woonstijl. Het is ook een erg mooie bank voor in een Hotel Chique interieur, bij een Hollywood Glamour woonstijl of woning met Art Deco elementen.

Met zijn prachtige roze kleur is het de perfecte keuze als je op zoek bent naar een toffe roze statement bank. Hij zal de rol van eyecatcher in je interieur graag vervullen net zoals hij dat bij mij doet!

Mocht je het design fantastisch vinden maar is roze niet jouw kleur, dan is de bank er ook in een honingkleurige uitvoering!

eiken bankje Hübsch interior

Eiken bankje

Hübsch Interior – NOMAD (€189)

Het eiken bankje van Hübsch Interior is denk ik wel het meest universele item van mijn interieur. Hij is al meerdere keren meeverhuisd en vervult telkens weer een nieuwe functie. Zo stond hij bijvoorbeeld al eens aan het voeteneind van mijn bed. Nu staat hij langs de muur met een poster en verschillende woonaccessoires die ik regelmatig verander. Een aantal boeken, een lekkere geurkaars en een gouden deco object.

shop mijn interieur roze

Groene draaifauteuil

Dutchbone – Bar fauteuil (€639)

Al tijden had ik de fluwelen Bar fauteuils van Dutchbone op het oog. Een combinatie van modern design, een vleugje retro, stoer en toch ook heel chique. Welke kleur het ging worden wist ik lange tijd niet. Roze is natuurlijk altijd goed, maar een andere kleur is juist ook wel een leuke toevoeging. Het werd daarom uiteindelijk de groene uitvoering.

De groene fluwelen Bar fauteuil is een echte aanwinst voor mijn interieur! Het groen kleurt fantastisch samen met het roze en doet mij aan mijn favoriete stad Miami denken. Het design is prachtig en hij zit heerlijk. Dat hij meedraait maakt hem ook lekker praktisch. Het is de ideale plek om even te chillen met een kopje thee, de laatste hand te leggen aan een nieuw blogartikel of om door een tijdschrift te bladeren!

shop mijn roze interieur

Posters aan de muur

Een belangrijk element in mijn interieur is mijn muur met posters. Het is dezelfde muur als waar op dit moment het eiken bankje staat. De muur is geschilderd in de meest waanzinnig mooie oudroze mauve kleur, die perfect matcht met het behang dat op mijn andere muur zit.

Voor deze muur heb ik een set posters samengesteld die mooi bij elkaar en bij de rest van de ruimte passen. Ze zijn afkomstig van Posterstore en Desenio. Drie heb ik er op gehangen, de rest staat op de grond tegen de muur en op het eiken bankje. Om de posters mooi uit te laten komen op de muur heb ik gekozen voor eiken en gouden lijsten. Deze combinatie vind ik erg tof!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *