Gespot: de leukste badmode trends van nu!

Badmode trends seizoen

Al die toffe bikini’s? Die zorgen ervoor dat ik op vakantie wil! Het is mij opgevallen dat er dit seizoen een aantal echte trends zijn. En die trends, die vind ik best leuk! Ik deel dan ook graag de meest leuke en opvallende badmode trends van dit seizoen met je.

Scallop randje

Scallops: samen met de strikjes mijn favoriete badmode trends! Een mooie ‘simpele’ bikini krijgt toch net even dat extra’s met een leuk randje. En scallops doen precies dat voor jouw bikini slip of -top! Simple but sweet!

Animal wrap bikini

Wrap bikini

Benieuwd wat voor bikini dames veel zullen dragen? Bikini’s met het wrap effect is wat je momenteel veel ziet. Het gaat dan om een bikini top met dunne, extra lange touwtjes die om de middel naar de rug gaan en daar worden vastgeknoopt. Dit geeft een speelse en sexy touch aan je swimwear look! Of het ook zo handig is voor de tanning lines? Not so sure ;).

Badmode Trends

Strikjes

Strikjes, strikjes everywhere! Een speelse trend die ook nog eens ontzettend cute is. Je ziet de strikjes overal: op de rug, bij de bandjes van de bikini top, aan de zijkanten van bikini slips én in het midden van de bikini top. Ik vind dit zo leuk! Mijn favoriet is de strik aan de voorkant van een bikini top. Het is precies datgene wat een mooie simpele bikini top nodig heeft!

Badmode trends animal print

Animal print badmode

Ook animal print blijft populair! Niet zo gek, want dit kan heel fashionable zijn. De prints die we veel zien zijn zebra en leopard. Steeds vaker in subtiele vorm, waarbij de kleur van de print dicht bij de rest van het badmode item ligt. Soms wordt de print zelfs alleen gebruikt als structuur!

Een luxe of subtiele animal print kan ik zeker waarderen. Een print is hartstikke leuk voor je badmode!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *