Pink Gellac Felicity | Een collectie met vrolijke lentekleuren

Pink Gellac Felicity

Pink Gellac heeft een nieuwe collectie uitgebracht, een met mooie lentekleuren: Felicity. In dit artikel laat ik de Pink Gellac Felicity collectie zien en vertel ik wat ik ervan vind!

Pink Gellac Fan

Zoals je weet ben ik een echte Pink Gellac fan. Inmiddels alweer 2 jaar! Als mijn nagels niet gelakt zijn met Pink Gellac voel ik mij ‘naakt’ en ‘onverzorgd’. Gewone nagellak gebruik ik al lange tijd eigenlijk niet meer!

Pink Gellac Felicity

Pink Gellac Felicity

Nu is daar een nieuwe collectie van Pink Gellac. De Pink Gellac Felicity collectie bestaat uit 5 vrolijke lentekleuren. Ik word onzettend vrolijk van deze collectie en krijg gelijk lentekriebels!

284 – Spring Green
285 – Happy Pink
286 – Serenity Orange
287 – Joyous Yellow
288 – Lily Lilac

‘Spring Green’ is, zoals eigenlijk voor zich spreekt, een lenteachtige groene kleur. Uitgesproken, maar zo leuk! ‘Happy Pink’ is een zoete roze kleur waar je helemaal vrolijk wordt. Ik wel in ieder geval! ‘Serenity Orange’ is een neutrale oranje kleur. Ik ben absoluut geen fan van oranje, maar deze tint zal ik zeker dragen! ‘Joyous Yellow’ is een gele tint met creamy finish. Een mooie geel. Toch vind ik deze bij mijn huidskleur niet mooi staan. Maar in een nail-art is ‘ie wel weer heel tof! ‘Lily Lilac’ is een koele lila kleur. Samen met ‘Happy Pink’ mijn favoriet uit de collectie!

Pink Gellac Felicity

Felicity collectie op mijn nagels

Ik kon niet wachten en ben meteen aan de slag gegaan met een kleur uit de collectie! Ik heb gekozen voor een simpel nageldesign met de kleur ‘Happy Pink’. Ik blijf natuurlijk wel een roze meisje ;).

Ik heb ‘Happy Pink’ op mijn volledige nagels aangebracht, behalve op mijn ringvinger. Hier heb ik een smile line aangebracht, alleen kleur op de buitenste rand van mijn nagels. Een simpel maar leuk nageldesign! Ik vind de kleuren uit de Pink Gellac Felicity collectie erg leuk en weer fijn om mee te werken!

Pink Gellac Felicity

Meer Pink Gellac

Zoals ik hierboven al schreef ben ik inmiddels al 2 jaar een grote fan van Pink Gellac! In de afgelopen twee jaar schreef ik meerdere artikelen die je misschien ook leuk vindt om te lezen!

Ik vind Felicity in ieder geval weer een heel geslaagde collectie!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *