Makeup corner | Mijn makeup tafel en kwastenhouder

action plantenpot

Één van mijn favoriete hoekjes, maar stiekem is elke roze hoek een favoriet. In dit artikel laat ik mijn roze makeup corner zien, vertel ik meer over de inrichting ervan en laat ik mijn leuke kwastenhouder zien. Dit is oorspronkelijk een plantenpotje!

IKEA Micke makeup tafel

Makeup tafel

Als makeup tafel heb ik gekozen voor het kleine Micke bureau van IKEA. Deze is echt top! Klein en compact, maar zeer functioneel. Lekker wit en strak, maar met een grote lade die perfect is voor makeup en sieraden.

Dit Micke bureau kost €29,95. Een hartstikke leuke prijs dus en ik vind ‘m echt ideaal als makeup tafel!

Als je goed kijkt zie je misschien dat deze foto’s niet in mijn eigen woning zijn genomen. Deze heb ik namelijk al gemaakt toen ik nog bij mijn ouders woonde. Echter heb ik de makeup hoek exact hetzelfde ingericht in mijn eigen woning!

makeup tafel kwastenhouder

Stoel en poef

Achter de tafel heb ik een mooie fluwelen stoel van Kick Collection staan. Deze zit lekker én is ontzettend mooi. Uiteraard in roze! Ook heb ik nog een kleine grijze poef naast mijn makeup tafel gezet. Ik heb een echte poefjes-tik en heb inmiddels al verschillende fluwelen poefjes en krukjes in mooie kleuren. Deze grijze kocht ik alweer een ruime tijd geleden bij de Action, maar stiekem vind ik mijn roze Richmond pouffe nóg leuker en mooier!

Kwastenhouder action plantenpot

Kwastenhouder of plantenpot?

Mijn makeup kwasten staan in een leuke pot in houder. Deze wordt bij Action verkocht als plantenpot. Deze kost nog geen €3 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties, waaronder goud met zwart of geheel wit.

Hoewel hij ontzettend leuk is als plantenpot ben ik erg blij met deze kwastenhouder op mijn makeup tafel.

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *