Zelf kerstkaarten maken met de luxe papierblokken van DecoTime Crafts

Kerstkaarten maken met Action DecoTime Crafts papierblokken

Elk jaar kijk ik er weer naar uit: de luxe papierblokken in kerstthema van DecoTime Crafts. Ook dit jaar heeft het merk weer 4 prachtige blokken uitgebracht, waarmee je gemakkelijk de mooiste kerstkaarten zelf maakt! Kerstkaarten maken met Action? Lees dan verder!

Kerstkaarten maken met Action DecoTime Crafts papierblokken

Kerstkaarten maak je gemakkelijk zelf

De DecoTime Crafts luxe papierblokken zijn zo samengesteld dat alles mooi bij elkaar past. De blokken zijn dus ideaal. Je hebt alleen nog wat dubbelzijdige tape, basiskarton en een papiersnijder nodig om aan de slag te kunnen. Elk DecoTime Crafts luxe paperblock bevat:

  • 8 vellen met die-cuts
  • 8 vellen papier
  • 2 vellen met vellum quotes
  • 1 glittersheet

De papierblokken kosten €1,59 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Action

Kerstkaarten maken met Action DecoTime Crafts papierblokken

Kerstkaarten maken met Action

Net zoals vorig jaar zijn er ook dit jaar zijn er weer 4 verschillende mooie papierblokken uitgebracht. Er zit vast een thema bij die je leuk zal vinden!

Het eerste blok is traditioneel. Het bevat kleuren als rood en groen, heeft ruitpatronen en bevat beren en sleeën.

Het tweede blok is mijn persoonlijke favoriet! Deze heeft wat lichtere kleuren en bevat veel natuurlijke tinten, zoals groen. De stijl is Scandinavisch te noemen en er zitten ook leuke plaatjes bij van Gnomes. Echt heel leuk!

Het derde blok bevat al het lekkers wat bij de feestdagen hoort. Versgebakken koekjes, dranken zoals warme chocolademelk en gingerbread huisjes.

Het vierde en laatste Kerst papierblok heeft meer een wonen thema. Haardvuren en kussentjes, maar ook de leukste honden! Hiermee maak je de perfecte kerstkaart voor een hondenliefhebber.

Kerstkaarten maken met Action DecoTime Crafts papierblokken

Action kerstkaarten

Elk papierblok heeft een ander thema of kleurenpalet. Er zit dus altijd wel iets voor je bij en je kunt ook onderling combineren.

Ik ging ook al aan de slag met de nieuwe Kerst knutselspullen van Action. Zo maakte ik al een aantal kaarten met de materialen uit deze mooie luxe paperblocks van DecoTime Crafts. Een kop warme thee, kerstmuziek aan en lekker knutselen. Een superleuke activiteit!

Zelf kerstkaarten maken met Action is gemakkelijk, leuk én goedkoop!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *