Ze zijn er! | Nieuwe luxe papierblokken Kerst van DecoTime Crafts

Luxe papierblokken Kerst DecoTime Crafts Action

Yes, ze zijn er! Ik hield de laatste tijd al elke keer in de gaten of de luxe papierblokken Kerst van DecoTime Crafts gearriveerd waren. Nu zijn ze er en ze zijn weer ontzettend leuk!

Luxe paperblocks zijn ideaal

Ik ben een groot fan van de luxe paperblocks van DecoTime Crafts. Deze zijn namelijk ideaal! De papierblokken bevatten alles wat je nodig hebt om creatief met papier aan de slag te gaan. Omdat alles bij elkaar past kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een stapel leuke kerstkaarten maakt!

  • 8 vellen met die-cuts
  • 8 vellen papier
  • 2 vellen met vellum quotes
  • 1 glittersheet

De luxe papierblokken Kerst van DecoTime Crafts kosten €1,59 per stuk.

Luxe papierblokken Kerst DecoTime Crafts Action

Papierblokken Kerst van DecoTime Crafts

De luxe papierblokken in kerstthema van dit jaar zijn weer ontzettend leuk! Er zijn vier verschillende blokken. Zo is er een blok dat meer in de klassieke en vintage stijl valt. Ook is er een papierblok in een zwart-wit thema. Een ander blok bevat veel traditionele kerstkleuren en het vierde blok bevat wat abstractere tekeningen.

Ik vind ze allemaal erg leuk en er zit zeker voor ieder wat wils bij!

Wisselend assortiment luxe papierblokken

Zoals ik al zei ben ik fan van de luxe papierblokken van DecoTime Crafts. Regelmatig verschijnt er een nieuwe serie die ik dan weer niet kan laten liggen!

Nu liggen er dus vier nieuwe varianten voor de Kerst. Eerder kocht ik al verschillende andere papierblokken.

Luxe papierblokken Kerst DecoTime Crafts Action

Kaarten maken

Zelf zal ik de luxe papierblokken Kerst gaan gebruiken voor het maken van kerstkaarten. Daar zijn ze namelijk ideaal voor! Ik heb ze dan ook alle vier klaarliggen om mee aan de slag te gaan en in combinatie met een warme kop thee, kerstmuziek (ja, om in de stemming te komen!) en een boel glitters moet dat helemaal goed komen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *