Review | Alpaca & Leopard Face Sheet Mask

Leopard Face Sheet Mask Action

Deze maskers liggen ondertussen alweer een behoorlijke tijd in de winkel. Toch kon ik het niet laten om het alpaca-masker & leopard face sheet mask van Action alsnog mee te nemen en te reviewen!

Face Sheet Masks van Action met dieren

Deze schattige dierenmaskers kon ik niet laten liggen. De verpakking is té leuk en sprak mij dan ook direct aan. Er zijn twee varianten: Alpaca & Leopard. Ze kosten €0,62 per stuk.

Leopard Face Sheet Mask Action

Alpaca Face Sheet Mask

Het alpaca-masker heb ik als eerste gebruikt. Dit masker belooft bij te dragen en het verbeteren van de huidelasticiteit. Daarnaast belooft het een algemene ‘boost’ te geven aan je gezicht.

Het masker bevat komkommerextract en is geschikt voor alle huidtypen.

Je plaatst het masker op je gezicht en laat het dan 10-15 minuten zitten. Ik heb het masker er na 15 minuten afgehaald en het resterende serum ingemasseerd.

Ik ben erg verrast door dit masker. Hoewel de alpaca print op je gezicht een echte #FAIL is doet het masker wat het belooft. Mijn huid krijgt een ‘boost’ die mijn huid zacht maakt en een glow geeft. Dit resultaat is na twee dagen nog duidelijk voelbaar!

Leopard Face Sheet Mask Action

Leopard Face Sheet Mask

Het leopard-masker zegt poriën te reinigen en viezigheid en olie te verwijderen. Dit doet het masker met behulp van Perilla blad extract, een blad dat behoort tot de muntfamilie.

Ook dit masker mag je 10-15 minuten laten zitten.

Eindconclusie gezichtsmaskers van Action

Voor het kleine bedrag dat je voor deze maskers betaalt zijn ze zeker de moeite waard! De maskers zijn wel extreem nat, maar dit is vooral hinderlijk bij het openen van de verpakking. Het alpaca-masker is mijn persoonlijke favoriet!

Tip: Door de vrolijke verpakking zijn deze maskers ook erg leuk om cadeau te geven!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *