Business Chick | Een kijkje op de werkplek van A lot like LOT.

Werkplek

Laatst waren er al een foto’s te zien van mijn werkplek. Inmiddels heb ik wat aanpassingen gemaakt en dus leek het mij leuk om meer te vertellen over mijn kantoor thuis.

Studio Hoeked

Eigen bedrijf + student

Een fijne werkplek is voor mij ontzettend belangrijk! Naast dat mijn blog staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ben ik namelijk ook student. Een lichte en inspirerende omgeving helpt mij om productief te zijn!

Werkplek

Een groot werkblad op mijn werkplek

Al jaren heb ik hetzelfde bureau. Ik wilde graag een bureaublad over de gehele lengte van de muur, dus dat heeft mijn handige vader destijds voor mij gemaakt! Hier ben ik nog steeds erg blij mee!

Onder mijn bureau heb ik het brede ladeblok ALEX op wielen van IKEA staan. Dit is een van mijn favoriete meubelen! Hier liggen belangrijke papieren, stationery en wat hobbymaterialen.

Studio Hoeked

Decoratie op mijn werkplek

Hoewel ik mijn werkplek graag rustig en opgeruimd wil houden, moet het wel een inspirerende plek zijn. Ik heb dan ook verschillende kaarten posters ingelijst en bij mijn werkplek opgehangen en neergezet. Deze posters van Studio Hoeked vind ik zo ontzettend leuk!

Verder heb ik inmiddels heel veel leuke pennen van Action verzameld welke ik heb neergezet in twee potten. Van deze kleurrijke verzameling raak ik ontzettend geïnspireerd!

Werkplek Apple

Een goede bureaustoel

Afgelopen maand investeerde ik in een nieuwe bureaustoel. Een goede houding is zó ontzettend belangrijk – zeker voor iemand zoals ik met chronische rug- en nekklachten – en dus kocht ik de HATTEFJÄLL bureaustoel van IKEA in de kleur roze. Het is even een uitgave (€200) maar ik heb er geen moment spijt van gehad!

Voor een betere werkhouding maak ik ook gebruik van de MOFT standaard in combinatie met de Apple Magic Mouse 2 en het Apple Toetsenbord.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *