Eindresultaat | Een kijkje op de zolderslaapkamer

Zolder slaapkamer

Het is zover, de verbouwing is achter de rug en de zolder is klaar. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel verder.

https://alotlikelot.nl/ronde-spiegel-action/

Plannen voor de zolder

Het heeft héél lang geduurd, maar de zolder is klaar. De plannen waren er al lang, maar omdat mijn vader alles zelf heeft gedaan en daarnaast ook een drukke baan heeft, heeft de verbouwing en de inrichting van de zolder langer geduurd.

Slaapkamer zolder

De verbouwing

Wat er allemaal is verbouwd? Voorheen liep je de trap op en liep je rechtstreeks de zolder op. Dit is helemaal dichtgemaakt: er is een muur gezet, een kozijn geplaatst en nu is er dus een deur die toegang geeft tot de zolderslaapkamer. Er is dus écht veel gebeurd en hierbij is zeker professioneel gereedschap nodig geweest. Je kunt dit gereedschap via Mastertools bestellen, hier hebben ze een groot aanbod én het wordt thuisbezorgd. Fijn!

Zolder slaapkamer Action

De zolder is verdeeld in twee kamers en een washok. Dit door het plaatsen van een extra wand met kozijn en deur. Je herkent de zolder absoluut niet meer terug! (spijt dat ik geen voor-en-na foto’s heb gemaakt!). Er is een hobbykamer en een slaapkamer. Eerder gaf ik je al een kleine indruk van de zolderslaapkamer en gekozen budget accessoires, maar nu het eindresultaat van deze kamer!

Zolder slaapkamer Action

Het eindresultaat

Ik vind de slaapkamer zó ontzettend mooi geworden! Heerlijk veel wit waardoor de kamer rustig, fris en ruim oogt. Het wit is aangevuld en gecombineerd met accessoires in natureltinten.

Mooie accessoires hoeven helemaal niet duur te zijn! Bij Action kun je veel toffe items vinden. De wandvaasjes verdienen zeker de titel ‘budgettopper’ en ook de lantaarns (naturel en zwart metaal) zijn gekocht bij de Action! De metalen lantaarn (ook verkrijgbaar in goud) kost bijvoorbeeld maar €3,99. De grote ronde spiegel kochten we ook bij Action. Eveneens als het hangertje met de tekst ‘Go where your dreams take you’, voor maar €0,99!

Zolder slaapkamer Action

Het bed en bedtextiel zijn afkomstig van IKEA. Dat is trouwens ook de ‘place to be’ voor kunstplanten en leuke plantenpotten! Het vloerkleed is ook een echte budgetvondst, dit is een vloerkleed van Kwantum voor maar €20! Wat een koopje!

Het eindresultaat van de zolderslaapkamer mag er absoluut wezen! Echt alles is zelfgemaakt, verbouwd en geschilderd door mijn vader. Hopelijk is hij nog fit genoeg als ik op mijzelf ga wonen! 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *