Budget | Ronde spiegels in het interieur, stoer met touw

Ronde spiegel met touw van Action spiegel

Spiegels in het interieur. Eigenlijk onmisbaar, als het aan mij ligt. Nog niet lang geleden schreef ik hoe je het natuurlijk licht in huis versterken kunt met behulp van spiegels. En nu heb ik één supergave ronde spiegel voor je!

Spiegels in het interieur

Zoals ik al zei, spiegels in het interieur zijn eigenlijk onmisbaar. Ze zijn praktisch – even snel checken of je outfit on point is – , vaak een stylish toevoeging aan het interieur en hebben daarnaast meer positieve bijkomstigheden.

Zelf heb ik een spiegelwand gecreëerd door middel van spiegeldeuren op mijn PAX-kasten. Daarnaast hangen en staan er meerdere kleine spiegels op mijn kamer. Als toevoeging op het interieur én om natuurlijk licht in huis te versterken.

Ronde spiegel met touw van Action spiegel

Stoere ronde spiegel met touw

In een eerder artikel liet ik al weten dat er op dit moment veel toffe spiegels te vinden zijn bij Action. Zoals altijd kun je kleine prijsjes verwachten, want het is en blijft Action!

Inmiddels is ook de trend rondom ronde spiegels gearriveerd bij Action. Naast een grotere ronde spiegel met een diameter van 55 cm – verkrijgbaar in goud / zwart / wit – voor slechts €6,95 is er ook een stoerdere variant te vinden.

Het gaat om een ronde spiegel met een kleinere diameter in de kleur goud, met een mooi stevig jute touw om de spiegel aan op te hangen. Deze ronde spiegel biedt dé perfecte balans tussen Scandinavisch, stoer en chique. Hij past bij vrijwel elk interieur! Regelmatig zie ik interieur-liefhebbers voorbij komen die op zoek zijn naar een ronde spiegel met een wat dikker touw. Tot op heden waren deze lastig te vinden in een lagere prijsklasse, tot nu. De spiegel van ‘Home Accents’ is verkrijgbaar bij Action en kost slechts €4,95!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *