Kaarten maken | DecoTime Kerst luxe papierblok

DecoTime Kerst luxe papierblok

Er liggen volop materialen bij Action om kerstkaarten mee te maken. Zo ontzettend leuk! In dit artikel review ik het DecoTime Kerst luxe papierblok én laat ik een aantal gemaakte kaarten zien om jou inspiratie te geven!

DecoTime Kerst luxe papierblok

DecoTime luxe paperblock

Het merk DecoTime heeft al vaker luxe papierblokken uitgebracht bij Action. Dit jaar zijn er speciale kerstvarianten van het DecoTime luxe papierblok uitgebracht.

papierblok Action DecoTime

DecoTime Kerst luxe papierblok

Er zijn vier varianten van het DecoTime luxe papierblok kerst. Deze kosten €1,59 per stuk! De papierblokken hebben elk een eigen stijl, dus sommige uitvoeringen zullen je misschien niet of minder aanspreken. Er zit in ieder geval voor iedereen iets tussen! Ik kon niet kiezen – ze zijn allemaal leuk op een eigen manier – en dus nam ik ze alle vier mee.

  • 8 vellen (170 GSM) die-cuts
  • 2 vellen met vellum quotes met foil
  • 8 vellen (240 GSM) designpapier
  • 1 glitter sheet

Je krijgt dus best veel voor het bedrag van €1,59. De inhoud van het papierblok biedt je genoeg om handen om een hele stapel mooie kerstkaarten te maken!

Creatief met Action

Kerstkaarten maken met het luxe papierblok

Uiteraard ging ik aan de slag met de luxe papierblokken. Hier heb ik dan ook een aantal kerstkaarten mee gemaakt!

Hoewel ik in de winkel geen keuze heb kunnen maken, wordt tijdens het knutselen toch wel duidelijk dat het rode DecoTime Kerst luxe papierblok in Scandinavische stijl absoluut favoriet is!

In het luxe papierblok vind je geen voorbeelden, je zult dus echt je eigen creativiteit moeten gebruiken! Dat vind ik zelf alleen maar leuk en is met dit DecoTime Kerst luxe papierblok absoluut geen probleem. Kaarten maken gaat hiermee erg makkelijk. De voorgestanste figuren (je hoeft niet te knippen!) druk je gemakkelijk uit het papier, dus dat is heel fijn! Het patronenpapier is van een stevige kwaliteit en het glitterpapier heeft geen losse glitters. De vellum quotes met folie zijn héél mooi en leuk, zelf vind ik deze alleen altijd moeilijk te verwerken op een kaart.

Er zullen ongetwijfeld nog veel mooie kerstkaarten ontstaan uit deze DecoTime Kerst luxe papierblokken!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *