STUDIO HOEKED | Stationery, posters en meer

Stationery, posters en meer van Studio Hoeked

Mocht het nog niet duidelijk zijn dat ik van toffe stationery houd, dan weet je dat bij deze. Ik heb een webshop ontdekt waar je heel veel toffe stationery, posters en meer kunt vinden voor élke gelegenheid!

Liefde voor stationery

Ik heb een grote liefde voor stationery, al van jongs af aan. Wél heb ik Diddl inmiddels ingeruild voor heel veel andere leuke notitieboeken, kaarten, paperclips en meer.

Laatst heb ik een nieuwe webshop ontdekt waarvan de stijl mij heel erg aanspreekt! Ik laat je graag meer zien van Studio Hoeked.

Studio Hoeked | stationery, posters en meer

Studio Hoeked is een webshop met stationery, posters en meer. Studio Hoeked is naast webshop ook een Grafisch Ontwerp Studio.

De stijl van Studio Hoeked spreekt mij ontzettend aan! Betaalbare items met een ontzettend leuke stijl! Het is dan ook niet voor niets dat ik mijn kamer ondertussen al ‘behangen’ heb met kaartjes en posters van deze webshop. Ook op mijn bureau liggen tegenwoordig standaard items van Studio Hoeked!

Stationery, posters en meer van Studio Hoeked

Kaarten van Studio Hoeked

Waar je zeker naar moet kijken bij Studio Hoeked? De kaarten! Voor élke gelegenheid is er wel een toffe kaart te vinden. En dan meen ik ook echt élke gelegenheid!

Heeft een vriendin een boob-job gehad en ging zij van ‘No Titties’ naar ‘Woohoo, nieuwe titties’? Ook dan ben je bij Studio Hoeked aan het juiste adres! De kaart ‘Nieuwe Borsten’ samen met het notitieblok ‘No Titties’ maken samen het perfecte cadeautje!

Bij Studio Hoeked vind je verschillende soorten kaarten: ansichtkaarten, dubbele wenskaarten én A5 kaarten. Een tip van mij is de voordeelset met 9x A5 ansichtkaarten, deze zijn namelijk ook héél tof om in te lijsten!

Maak een posterwall met posters van Studio Hoeked

Zoals ik al zei zijn de kaarten van Studio Hoeked té leuk en ook erg goed te verwerken in een posterwall. Naast de verschillen kaarten verkoopt Studio Hoeked ook posters in A4- en A3 formaat die perfect samengaan met de andere items uit de webshop!

Stationery, posters en meer van Studio Hoeked

Notitieblokken en bureauplanners

Notitieblokken kunnen niet ontbreken in een webshop met stationery, posters en meer. Mijn favorieten zijn het ‘No Titties’-notitieblok en de A6 notitieblokjes. Deze kleine notitieblokken vind ik erg handig om te laten liggen op mijn bureau voor snelle notities. De prints van deze uitvoeringen passen ook bij mijn ingelijste A5 kaarten die op mijn werkplek hangen. Mix & Match!

Ook als je al een nieuwe schoolagenda hebt aangeschaft is een weekplanner wat mij betreft een absolute musthave voor op je bureau en werkplek! De ‘weekplanner A4′ geeft mij een overzichtelijke weergave van mijn week, to do’s en notities!

Nu het tijd is om te gaan shoppen bij Studio Hoeked – voor jezelf en om cadeau te geven – is het handig om te weten dat je hier ook alles kunt vinden om de items leuk en bijpassend in te pakken met inpakpapier, touw, tape en stickers!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *