Back To School | Nieuwe schoolagenda’s + WIN!

Nieuwe schoolagenda's 2019-2020

De zomervakantie is van start en de nieuwe schoolcollecties zijn uitgebracht! Het is dan ook tijd om de leukste schoolagenda’s van dit jaar te laten zien én er een aantal weg te geven

Fan van Back To School

Ik ben dol op stationery en word dan automatisch ook erg blij van toffe schoolspullen. Momenteel kan ik mijn geluk niet op want in alle bekende winkels zijn er weer mooie schoolspullen te vinden!

In mei kocht ik stiekem al schoolspullen van Action, in juni liet ik zien wat je met een oude schoolagenda kan doen en nu is het tijd voor nieuwe schoolagenda’s!

nieuwe schoolagenda's

Nieuwe schoolagenda’s 2019-2020

De zomervakantie is van start en het is tijd voor een nieuwe schoolagenda! Ik selecteerde de vier leukste schoolagenda’s van verschillende merken!

Pip Studio

De nieuwe Pip Studio schoolagenda is er een zoals je gewend bent van dit merk. Een kwalitatieve agenda met stevige kaft. De agenda is gevuld met de mooiste gedetailleerde tekeningen en heeft goudkleurige bladzijden.

Rice

Vorig jaar ontdekte ik dit merk en ik begin het steeds leuker en leuker te vinden. Kenmerkend voor Rice is de gezellige, kleurrijke en bonte stijl. Deze Rice schoolagenda is lekker compact en erg vrolijk.

nieuwe schoolagenda's

My Jewellery

My Jewellery heeft met haar kleding, sieraden en accessoires de harten van héél veel meiden veroverd. Dit jaar brachten zij voor het eerst de My Jewellery schoolagenda uit!

Little Diva

Houd je van roze? Dan is dit de agenda voor jou! Deze leuke Little Diva schoolagenda staat namelijk vol met de leukste roze printjes!

nieuwe schoolagenda's

WIN een schoolagenda naar keuze

Ben je al enthousiast geworden over de nieuwe schoolagenda’s? Ik hoor graag welke je favoriet is! Ik ga namelijk een aantal schoolagenda’s weggeven?

Kans maken?

– Laat een reactie achter op dit artikel en laat hierin weten welke schoolagenda jouw favoriet is. Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Meedoen kan t/m 19 juli 2019. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen. De winnaar zal na 19 juli bericht ontvangen.

Houd Facebook en Instagram (@lotlikeLOT) in de gaten want ik ga ook via deze weg agenda’s weggeven! Om extra kans te maken kun je via alle kanalen meedoen!

Misschien vind je dit ook interessant

21 reacties

 1. Die van pip lijkt me zo gaaf en omdat ik komend schooljaar aan een nieuwe opleiding ga beginnen zou dat echt een uitkomst zijn dat ik deze agenda mag winnen. Dat scheelt weer op me uitgaven die dit jaar heel hoog zal liggen aangezien me dochter ook naar de middelbare school gaat.

  1. Mijn 12 jarige dochter voor op het voorgezet onderwijs. Zou heel HÉÉL erg tof zijn….. coole agenda’s zeg om nieuwe schooljaar in te luiden.

 2. Ik doe heel graag mee, vind die van Rice geweldig. Passen goed bij de bekers die ik al van dit merk heb, waarvan 1 met de zelfde opdruk. Wist niet dat ze schoolspullen van dit merk hadden.

 3. Ohhh wat een leuke vrolijke agenda’s.. noem mij maar ouderwets haha heel veel mensen om mij heen gebruiken een digitale agenda maar ik hou van een ouderwetse agenda van papier haha die doet het tenminste altijd en daarvan gaat de batterij ook niet leeg.. ik hou van overzicht dus een agenda met 2 bladen per week vind ik ideaal. (Ipv elke dag 1 blad) ik vind ze allemaal erg leuk en vrolijk maar die van pip vind ik toch het allerleukst. Groetje ilsiee

 4. Die pip agenda is echt heel mooi! Ik wist helemaal niet dat pip ook agenda’s verkocht. Mijn huis staat vol met pip servies en als grote pip fan was de keuze voor een agenda dan ook niet moeilijk.mijn voorkeur gaat uit naar pip!

 5. Oooh, ik ben helemaal gek van PIP, maar mijn man helaas niet. Dit jaar op m’n 40e weer in de schoolbanken om me te gaan omscholen naar tandartsassistente. Zo’n mooie agenda zou voor mij echt een kers op de taart zijn voor komend lesjaar

 6. Leuke agenda’s! Ik kan er niks aan doen maar ik hou gewoon erg van roze. Oui c’est moi 😉 Daarom is de keuze niet moeilijk en ga ik voor de Little Diva schoolagenda.

 7. Wat leuk zijn ze allemaal zeg! Onze oudste dochter gaat na de vakantie naar groep 8 en heeft nog een agenda nodig. Die van My Jewellery vindt ze te gek!!

  1. Wát een leuke actie met toffe agenda’s, alle 4! Mijn voorkeur gaat uit naar die van My Jewellery, ben erg benieuwd naar deze knapperd!

 8. Ik vind schoolspullen kopen ook altijd weer een feest, lekker tussen alle leuke schriften en spulletjes kijken, en een goed excuus om lekker stationery te kopen:) Vind zelf de agenda van Rice heel mooi, dus doe graag mee met de winactie voor die!

 9. Ik moet nog 1 jaartje studeren en dan ben ik klaar. Normaal heb ik dus altijd een low budget Action agenda. Dus zou dit jaar heel blij zijn met een Pip agenda.

 10. Mijn favoriet is toch wel de pip agenda. De patronen maken mij altijd blij en vrolijk. Start in september met een nieuwe opleiding naast mijn baan en daar hoort natuurlijk een gave agenda bij.

 11. Wat een leuke actie! Ik zou graag de agenda van Rice voor mijn dochter willen winnen, zij gaat na de vakantie haar examenjaar in, dus een extra spannend jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *