Hittegolf | Overleven op kantoor met Action bureauventilator

Action bureauventilator Maxxter bureauventilator

Pas op! Er komt een hittegolf aan! Graag deel ik een goede tip met je. In dit artikel lees je meer over mijn favoriete item om de hitte te overleven: Action bureauventilator!

Hittegolf op komst

Er wordt een hittegolf verwacht. Tijd dus om mijzelf binnen op te sluiten! Netflix heb ik inmiddels zo goed als uitgespeeld, inclusief de nieuwe seizoenen van Stranger Things en La Casa de Papel. Dus wat doe ik dan als het te warm is om naar buiten te gaan?

Bloggen! Ja, ook met het warme weer ben ik het liefst aan het knutselen en bloggen. Ondanks het dichthouden van ramen en gordijnen wordt het erg warm op mijn werkplek. Gelukkig heb ik iets ontdekt!

Action bureauventilator

Laatst liep ik tegen deze Action bureauventilator aan. Ik nam hem eerlijk gezegd mee vanwege het retro design en de roze kleur, want de daadwerkelijke functie van deze items valt vrijwel altijd tegen…

Maar ik ben verrast! Deze bureauventilator blijkt een mega krachtpatser te zijn en sleept mij echt door de warme dagen heen!

Action bureauventilator Maxxter bureauventilator

USB bureauventilator

De bureauventilator van Action werkt op USB. Je kunt hem dus aansluiten op je laptop, maar met gebruik van een blokje – bijvoorbeeld van je telefoonlader – kun je hem ook gewoon in het stopcontact doen!

En… het beste nieuws is dat dit fantastische item maar €2,49 kost! De Action bureauventilator is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder deze toffe roze tint!

Roze Action bureauventilator

Deze toffe roze bureauventilator is van goede kwaliteit. Hij is stevig en blijft goed staan. Wat een extra pluspunt blijkt is dat de bureauventilator helemaal gekanteld kan worden. Hierdoor kan hij goed afgestemd worden om jou nog beter van dienst te zijn gedurende de hittegolf!

Ik raad je aan om, voor slechts €2,49, snel deze bureauventilator aan te schaffen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *