Populaire woontrends van 2023

Woontrends van 2023

Dit jaar draait alles om het omarmen van luxe, comfort en harmonie. Van de extravagante Royal Dutch stijl tot de rustgevende sfeer van Japandi. Laat je inspireren, want ik deel met jou de woontrends van 2023!

Royal Dutch

Voel je als een ware royal in je eigen huis met deze interieurstijl uit de woontrends van 2023. Het is een prachtig extravagante woonstijl met kleuren als koningsblauw, diep oranje en luxe gouden accenten. Kenmerkend voor deze woonstijl zijn de weldadige decoraties en kunst van – of geïnspireerd op – oude Hollandse meesters. Denk aan schilderijen en prints die een vleugje geschiedenis en elegantie aan je huis toevoegen. De Royal Dutch woonstijl is heel extravagant, warm en classy. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een statige en toch uitnodigende, sfeervolle woonstijl!

Hotel Chique interieur

Wil je elke dag het gevoel hebben dat je in een luxe hotelsuite verblijft? Dan is de hotel chique woonstijl iets voor jou. Deze stijl straalt chique uit met een vleugje glamour. Denk aan kleuren zoals petrolblauw en magenta voor een opvallende uitstraling, of ga voor een rustiger kleurenpalet met zwart-, grijs- en aardetinten. Gouden accenten mogen hierbij niet ontbreken, ze voegen een gevoel van luxe toe aan je ruimte!

Japandi woonstijl

Deze trend combineert het gezellige ‘hygge’ van Scandinavische interieurs met subtiele Oosterse invloeden. De kleuren binnen de Japandi stijl zijn neutraal, met veel wit, beige en bruintinten. Deze kleuren creëren een kalmerende en serene sfeer. Daarnaast speelt textuur een grote rol in deze stijl. Met verschillende texturen zoals hout, stof en keramiek wordt diepte en karakter toegevoegd aan je ruimte.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *