Business Chick | Aantrekkelijke bedrijfsdonuts

Als bedrijf iets te vieren? Op evenementen kan het een goede strategie om iets moois én lekkers uit te delen. Wellicht is er een gelegenheid voor een interne traktatie? Of wil je gedurende gastenontvangst een heerlijke bedrijfsdonut met naam- of logo aanbieden?

Gewoon de lekkerste

Bij JJ Donuts vind je een zeer brede variatie aan donuts, maar ook overige lekkernijen. Er is mogelijkheid tot het bestellen van losse donuts, maar je kunt ook samengestelde boxen (mini) donuts bestellen. Tot het assortiment behoren zelfs ‘donuts voor de zakelijke markt’, boxen met dé perfecte bedrijfsdonuts voor meetings & events! Ook kun je zelfs zelf een donut samenstellen naar wens!

Bij donuts van JJ Donuts zijn er verschillende opties qua vulling. Natuurlijk kun je kiezen voor een donut zonder vulling. Daarnaast is er keuze uit een vulling van gele room, jam en Nutella. 3 x raden wat mijn favoriet is, haha! JJ Donuts staat voor luxe, mooie donuts!

donuts thuisbezorgd bedrijfsdonuts

Donuts (thuis)bezorgd

Ideaal! Voor 12 uur ’s middags besteld? Dan worden de donuts de volgende dag vers bezorgd en blijven 3 dagen in goede conditie! Landelijke bezorging, dus je laat de bestelde donuts en / of andere lekkernijen gemakkelijk bezorgen op locatie, waar dan ook in Nederland en zelfs in België!

Bedrijfsdonuts: donuts met logo

Bij JJ Donuts bestel je gemakkelijk dé perfecte bedrijfsdonuts. JJ Donuts stelt boxen donuts samen, helemaal naar wens in in de huisstijl van jouw bedrijf!

Welke vulling kies je? De donuts worden aangevuld met een topping in kleur- en smaak die bij jouw onderneming past. Daarnaast een passende tekst, of gewoon het bedrijfslogo!

Meetings & events kunnen niet anders dan een succes worden met de heerlijke donuts met bedrijfslogo van JJ Donuts.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *