Kruidvat Happy Harmony review

Kruidvat Happy Harmony review

Kruidvat heeft verschillende huismerk douchegels. Één van die douchegels – en misschien wel de meest populaire – is Kruidvat Happy Harmony douchecrème. Wil je meer weten over deze Kruidvat douchegel en ontdekken waarom hij zo populair is? Lees dan snel de Kruidvat Happy Harmony review.

Kruidvat Happy Harmony

Alleen al bij het zien van de verpakking word ik vrolijk, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Kruidvat Happy Harmony douchegel is een douchegel met de geur van sinaasappelbloesem en cederhout. Dit ruikt ontzettend lekker! Van de geur van deze Kruidvat douchegel word je echt enorm vrolijk

  • Sinaasappelbloesem
  • Cederhout

De douchegel is, niet geheel onbelangrijk, erg fijn in gebruik. De douchegel heeft een gladde structuur en laat zich goed verdelen over de huid. De geur die vrij komt bij het gebruik van deze Kruidvat douchegel onder de douche is echt fantastisch. Ik raad je ook zeker aan om deze douchegel te gebruiken wanneer je wat minder lekker in je vel zit. Het is een echte mood booster! Mijn Kruidvat Happy Harmony review is dan ook positief gestemd.

Kruidvat Happy Harmony douchegel

Reden van populariteit

Na het gebruiken van de douchegel voel ik mij helemaal fris en fruitig. Maar de fantastische geur en fijne prijs zijn niet de enige redenen waarom de Kruidvat Happy Harmony douchegel zo populair is. Misschien kun je zelf de link al leggen bij de volgende woorden: Oranje verpakking, Sinaasappel, Cederhout…

Kruidvats Happy Harmony douchegel is namelijk een heuse dupe van Happy Buddha (tegenwoordig Ritual of Mehr) van Rituals. Wanneer je bekend bent met deze geurlijn van Rituals, zul je zeker de link leggen wanneer je de budgetvariant van Kruidvat ruikt.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Kruidvat Happy Harmony douchegel kost €1,49 per fles van 300 ml. Regelmatig zijn de Kruidvat douchegels ook in de aanbieding, bijvoorbeeld 4 voor €3. We kunnen wel spreken van een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. De douchegel is te koop bij Kruidvat.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *