TIP: Dummy Book voor schetsen, het maken van collages en meer

Action Dummy Book

Ik ging bij Action kijken naar producten uit de schoolcollectie van dit jaar. Onverwachts zag ik daar ‘dummy books’ liggen. Dit zijn grote notitieboeken met blanco pagina’s. Het Action dummy book is betaalbaar en is ontzettend handig voor veel verschillende dingen.

Wat is een dummy book

Een dummy book is eigenlijk een soort notitieboek, maar dan met blanco pagina’s. Het heeft papier met een lichte gele ondertoon. Een dummy book is bedoeld voor het maken en verzamelen van schetsen.

Avec dummy book

Action Dummy Book

De Action dummy books zijn uitgebracht in A4 formaat en bevatten 80 vellen papier. Het A4 formaat is lekker ruim, maar ook nog handzaam en goed mee te nemen. Een fijn formaat waar je veel kanten mee op kan! Ze kosten €2,49 per stuk.

  • A4 Dummy Book
  • €2,49 per stuk
  • 80 vellen

Er zijn verschillende varianten, voor zover ik weet zijn er momenteel vier uitvoeringen. Zelf nam ik de gouden en roze variant mee met een fijne glitterprint. Ze zijn echt heel mooi en hebben een luxe uitstraling. Er is ook nog een dummy book met een zilverkleurige holografische kaft en een met een donkere holografische omslag.

Action Dummy Book Avec

Waarvoor je het dummy book kunt gebruiken

Een dummy book is voor veel verschillende (creatieve) doeleinden te gebruiken. Omdat ze zo handig zijn nam ik er al meteen twee mee.

  • Schetsen / tekenen
  • Journalen
  • Collages maken
  • Inspiratieboek
  • Boek voor herinneringen

Een dummy book is ontzettend handig als schets- en tekenboek. Als je graag tekent of een schetsboek nodig hebt voor school, is het Avec dummy book dus een echte aanrader.

Journaling is tegenwoordig een populaire hobby. Ook hiervoor komt het Action dummy book goed van pas. Teken, schets, gebruik verf, Action stempels en klieder er op los.

Zelf zal ik in ieder geval één dummy book gaan gebruiken voor het maken van collages, om een soort inspiratieboek samen te stellen. Collages en moodboards maken vind ik leuk om te doen en zo’n boek is fijn om eens doorheen te bladeren om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld de blog. Hiervoor zal ik gebruik maken van oude tijdschriften.

Je kunt het Avec dummy book van Action natuurlijk ook gebruiken als een boek voor herinneringen. Je kunt er in schrijven als een dagboek, themapagina’s maken en er kleine foto’s bij plakken of tickets bewaren. Zo leuk!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *