NEW IN | Action houten stempels van DecoTime Crafts

Action houten stempels van DecoTime Crafts

Het duurde even, maar eindelijk heb ook ik de nieuwe Action houten stempels kunnen vinden. Het gaat om de luxe wooden stamps van het merk DecoTime Crafts. In dit artikel laat ik de stempels zien, vertel ik over de kwaliteit en deel ik de prijs!

Action houten stempels van DecoTime Crafts

Action stempels

Action heeft al jarenlang stempels in het assortiment. Het assortiment wisselt sterk en regelmatig zijn er nieuwe stempels van Action te vinden in het hobbyschap. Meestal zijn dit clearstamps, soms in combinatie met een acrylblok of stansmal. Het aanbod in houten stempels is in mijn ogen altijd een stuk beperkter geweest.

Houten stempels van DecoTime Crafts

Voordelen van houten stempels

Clearstamps zijn over het algemeen fijn in gebruik, ontzettend goedkoop en er zijn veel verschillende leuke soorten te vinden bij Action. Toch gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar houten stempels. Waarom dan? Houten stempels hebben over het algemeen een langere levensduur. Clearstamps worden op een gegeven moment vies waardoor ze niet meer (goed) plakken op het acrylblok. Daarnaast is mijn ervaring dat houten stempels meestal een scherpere stempelafdruk maken dan clearstamps. Ik ben benieuwd of deze houten stempels van Action het waar gaan maken!

Action houten stempels van DecoTime Crafts

Houten stempels van DecoTime Crafts

Er zijn bij Action nieuwe stempels te vinden, namelijk de houten stempels van DecoTime Crafts. Zelf heb ik 6 verschillende stempels kunnen vinden:

  • Vosje (met bloemenkrans)
  • Wasbeer (met bloemen)
  • Egel
  • Vogel (met muts en sjaal)
  • 2 x bloemen

Deze Action houten stempels kosten €0,94 per stuk. Echt ontzettend betaalbaar dus!

Action houten stempels

Kwaliteit houten stempels van DecoTime Crafts

Uiteraard kon ik het niet laten om de stempels meteen uit te proberen. Zelf stempel ik met stempelinkt van Memento. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van deze houten stempels van DecoTime Crafts. Ze stempelen prettig en laten en je maakt er een zeer gedetailleerde, nette stempelafruk mee. Voor nog geen euro!

Deze afbeeldingen lenen zich er natuurlijk perfect voor om ze – na het maken van een stempelafdruk – in te kleuren met bijvoorbeeld de DecoTime twinmarkers of Action aquamarkers.

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Wat een leuke houten stempels. Ik ben een echte stempelaar dus meteen enthousiast. Fijn om te lezen dat ze mooie strakke stempelafdrukken maken, want ik vind dat bij goedkopere houten stempels nog wel eens een probleem.
    Groetjes Aartje

  2. Ik heb ze ook Echt duidelijke afdrukken , ik ben in ieder geval blij dat ik ze heb gekocht Zelf heb ik ook altijd Memento..fijne inkt is dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *