De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Ben jij graag creatief bezig? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe materialen en technieken omtrent papier- en stempelhobby’s? De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen komen er weer aan en als jij ‘ja’ kan antwoorden op bovenstaande twee vragen dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Mijn kennismaking

Ondanks dat ik toch nog wel jong ben, ga ik al meerdere edities mee. Voorheen ging ik namelijk met oma mee die zelf graag kaarten maakt. Nou hebben we het over de tijd dat ik denk ik een jaar of 8, 9, 10 was. Tegen mijn zin in ging ik mee, maar goed: ik kreeg wat geld van oma en mocht dan een paar stickervellen kiezen dus ik gedroeg me braaf. Een tijd later ging ik met oma mee naar een rommelmarkt. Een aardige mevrouw zag mij wat verveeld rondkijken en zei dat ik wel een ‘boekje’ mocht uitkiezen. En toen gebeurde het, ik koos een creatief tijdschrift omtrent scrapbooking. Eenmaal weer thuis deed ik inspiratie op, ging ik aan de slag en sindsdien was ik niet meer te stoppen.

En als je eenmaal je passie echt gevonden hebt, dan is het ook leuk om nieuwe technieken en materialen te ontdekken en deze aan te schaffen. 2012 ging ik voor het eerst, zonder oma en écht omdat ik het zelf leuk vond, naar de Knotsgekke Kaartendagen waar ik toen ook mijn online knutselvriendinnen heb ontmoet.

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Wat is het eigenlijk, die Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen? Nou, het is een ontzettend leuke beurs voor de creatieveling!

Hier staan winkels en webshops uit het hele land. De standhouders staan drie dagen lang voor je klaar zodat jij [nieuwe] materialen kunt ontdekken, technieken kunt leren middels workshops en demonstraties en om je te voorzien van de nodige inspiratie. Door de velen standhouders is er een ruime variatie tussen materiaal, techniek en hobby en kun jij je materialen aanschaffen bij winkels uit het hele land zonder hiervoor verzendkosten te hoeven betalen. Scheelt toch weer!

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is een ontzettend leuk dagje uit. Samen met een vriendin, uw uiterst creatieve kleinkind, iemand anders maar ook als je alleen gaat is het een erg leuke beurs! Doordat elke bezoeker iets met elkaar gemeen heeft –creativiteit- ontstaan er de leukste gesprekken en de mooiste vriendschappen. Tijdens een workshop leer je niet alleen iets nieuws tijdens het maken van een mooi project, maar kom je ook in contact met de mede-hobbyist. Heb je een vraag of heb je iets gezien op het internet en wil je er meer over weten? Er is vast en zeker iemand aanwezig die jou er meer over kan vertellen en wellicht het een en ander kan laten zien!

Zelf heb ik de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen altijd als erg leuk ervaren. Dat had je natuurlijk al kunnen weten, anders zou ik niet zoveel edities bezocht hebben. Haha! Het ultieme dagje uit voor de creatieveling!

Praktische informatie

Ook dit jaar zal er weer een nieuwe editie van De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen plaatsvinden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch [of zullen we maar gewoon Den Bosch zeggen]. Dit zal gebeuren op 22, 23 en 24 februari. Zelf zal ik de donderdag 22 februari, de eerste dag, aanwezig zijn zodat ik jullie nog voor het einde van deze editie mijn aankopen en ervaring met jullie kan delen middels een ‘update’.

Wil jij dit creatieve feestje niet missen? Koop dan nu je kaartjes! Als je je kaartjes in de online voorverkoop aanschaft dan betaal je slechts €7 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar mogen de beurs gratis bezoeken, net zoals mannen [mits in het gezelschap van een vrouw].

O ja, hou mijn blog en de Facebookpagina van A lot like LOT. in de gaten. Ik kan je namelijk al verklappen dat ik binnenkort nog gratis entreekaarten weg mag geven! Vergeet ook zeker niet om de Facebookpagina van De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen te volgen, zo blijf je op de hoogte van al het nieuw omtrent het evenement, standhouders, winacties en meer!

Ben jij meer van het kaarten maken, scrapbooken, stempelen of een combinatie hiervan? Of ben je helemaal niet creatief?

-advertorial-

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *