Back To School 2018-2019 | DIY schriften pimpen + stickers van Action

DIY Schriften Pimpen Back To School 2018-2019 creatief met action
Je kunt al je schoolspullen kant en klaar kopen, maar zelf vind ik het ook erg leuk om hier nog wel een beetje creatief op los te gaan. In dit artikel vertel ik jou met welke producten leuk zijn voor DIY schriften pimpen en laat ik je leuke stickers zien die op dit moment verkrijgbaar zijn bij Action.

Schoolspullen 2018-2019

Jullie kennen mij waarschijnlijk van het pastelkleurige stationery. Dat vind ik ook erg leuk. Toch heb ik ervoor gekozen om het schattige op het thuiskantoor te laten en iets ‘zakelijkers’ te kiezen voor school. Met zakelijk bedoel ik gewoon wat rustiger en neutraler. Bij Hema kocht ik het collegeblok met bananen en wat kleine schriftjes. Daarnaast heb ik kraftkleurige schriften

DIY Schriften Pimpen Back To School 2018-2019 creatief met action

Back To School DIY schriften pimpen

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Ik besloot dan ook om te gaan voor DIY schriften pimpen. Zo maak je je eigen unieke schriften!

Welke producten ik heb gebruikt voor DIY schriften pimpen:

  • Kraftkleurige schriften van Schoolzz.nl (deze zijn wat steviger dan die van Hema)
  • Stickers (Action)
  • Stempelinkt
  • Gelpennen (Action)
  • Stempelset alfabet (Action)
  • Washitape
  • Deco Stencil Set (Action
  • Acrylverf (Amsterdam, goud kon ik niet vinden bij Action)

DIY Schriften Pimpen Back To School 2018-2019 creatief met action

‘Money Looks Better On The Bank Than On Your Feet’

Craft Sensations heeft verschillende leuke Deco Stencil Sets. Ik koos één stencil uit om te gebruiken. Deze heb ik op het schrift gelegd waar ik hem wilde en deze heb ik vastgeplakt met wat washi tape. Je wil natuurlijk niet dat het verschuift! Vervolgens heb ik met een sponsje deppend verf over het stencil aangebracht. Ik heb het volledige stencil ingevuld om een vierkant ‘kader’ te creëren op het schrift.

Vervolgens heb ik het stencil voorzichtig van het schrift afgehaald. Toen de verf droog is heb ik met gelpen een kader getekend om het gouden patroon. Daarna heb ik een leuke quote opgezocht en ben ik deze gaan stempelen. Hiervoor heb ik het stempelset alfabet van Action gebruikt. Deze werkt top!

Ananas- & Ananas washi tape

Dit schrift spreekt meer voor zich. Ik heb twee washi tapejes gezocht die passen bij de rest van mijn schoolspullen. Vervolgens heb ik hier een vlaggetje van geknipt en deze geplakt op het schrift.

DIY Schriften Pimpen Back To School 2018-2019 creatief met action

Leuke stickers bij Action

Iets wat echt niet kan ontbreken, al zeg ik het zelf, zijn stickers. Stickers zijn natuurlijk een makkelijke manier om je schoolspullen te versieren en er op deze manier een persoonlijke twist aan te geven. Je kunt zelf stickers maken, maar je vindt op dit moment ook héél veel leuke stickers bij Action.

Puffy stickers vind ik echt heel leuk. Dit zijn wat dikkere en zachte stickers. Craft Sensations bracht een leuke collectie puffy stickers uit die bij Action te vinden is. Ook zijn er bij Action stickers te vinden met een ‘faux leather’ effect. Dit vind ik ook erg leuk bedacht van Craft Sensations!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *