WIN: 3 x royaal hobbypakket van Glitter Glamour (gesloten)


Mocht je in het bezit zijn van een Silhouette Cameo of van plan zijn er een aan te schaffen, lees dan snel verder. Ik mag namelijk drie ontzettend leuke prijzen weggeven waarmee je samen met een plotter creatief aan de slag kan!

Ik en mijn Silhouette Cameo 3

Een tijd geleden heb je kunnen lezen dat ik sinds kort in het bezit ben van Silhouette Cameo 3. Een ontzettend fijne hobbyplotter waar ik nu al veel plezier aan mag beleven. Er is ontzettend veel mogelijk, zeker wanneer je aan de slag gaat met verschillende materialen. Binnenkort zal ik hier meer over delen.

Wat kun je winnen?

Ik mag maar liefst drie prijzen weggeven aan drie verschillende personen. Hoe leuk is dat? Met deze pakketten kun je creatief aan de slag!

 • Pakket met decoratieartikelen

Win je deze prijs? Dan ontvang je een pakket met daarin verschillende artikelen om, met gebruik van de Silhouette Cameo, te decoreren. Welke producten je ontvangt is nog een verrassing, maar Glitter Glamour heeft een ontzettend breed assortiment. Nieuwsgierig? Op de website van Glitter Glamour kun je het aanbod bekijken.

 • Groot flexpakket

Als je dit pakket wint ontvang je een pakket met diverse soorten flex. Met flex kun je bijvoorbeeld shirts bedrukken met een eigen leuke print. Handig hiervoor is wel een transferpers. Is het niet leuk om een shirt te bedrukken met een tekening van je kind, je eigen logo of ontwerp? Of een foute onderbroek als kadootje, haha!

 • Groot vinylpakket + tools

Mocht je dit pakket winnen dan ontvang je een royaal pakket met diverse kleuren vinyl. Met vinyl kun je o.a. stickers maken voor raam, spiegel, auto, tekstborden en andere vlakke ondergronden. Het is een fantastisch materiaal met ontzettend veel leuke mogelijkheden. En om het pellen en aanbrengen van de sticker wat gemakkelijker te maken, ontvang je ook een scraper en pelhaak!

 

Kans maken?

– Laat een reactie achter en laat hierin weten naar welk pakket jouw voorkeur uit gaat.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.
– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Meedoen kan t/m 19 december. Alleen open voor adressen in Nederland.

Vergeet daarnaast niet om Glitter Glamour te volgen op Facebook. Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk én slim! Op deze manier blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom Glitter Glamour en (win)acties.

-deze prijs is beschikbaar gesteld door Glitter Glamour-

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

123 reacties

 1. Wauw wat gaaf zeg! Ik zou dolgraag kans maken.
  Ben moeder met 3 kindjes en gek op creatieve bezig zijn me knutsels.
  Dit hobbypakket staat hoog op mijn kerstlijstje!

  1. Wauwww wat een gave actie zeg!!
   Ik zou heel graag flexpakket willen winnen maar de vinylpakket zou ik ook heel blij mee zijn..
   Zo kan ik mooi gaan oefenen.. Ben echt nog een beginneling ..
   voor jullie ook alvast hele fijne dagen gewenst en een voorspoedig en vooral creatief 2018

 2. Hee,dat is nog een leuk. Ik doe mee….zo gaaf. Zou de prijs trouwens delen met mijn moesje, die er ook eentje heeft….spannend.

 3. Het Decoratiepakket lijkt mij geweldig om te winnen!! Daar kan ik als hobbyist leuke cadeautjes mee maken voor mijn lieve familie en vrienden!❤️

 4. Wat een leuke actie!! Zou dit graag winnen.. heb sinds vorige werk een plotter aangeschaft, maar vind het moeilijk kiezen qua kleuren op de site! Dit zou goed uitkomen!!

 5. Wat een leuke winactie! Hier sinds afgelopen zomer de eigenaar van een Cameo 3 en ik ben er erg blij mee.. 🙂
  Het grote flexpakket zou ik erg leuk vinden om te winnen.

  Mijn instagram account is trouwens mylittlemiracle88 🙂

 6. Wow dat zijn leuke prijzen. Ik zou graag een flex pakket winnen om leuke shirts voor mijn kids te maken . En reclamemateriaal als shirtjes reflecterende hesjes oid voor mijn gastouderopvang.

 7. Wat een super gave actie!
  Ik zou met alle 3 pakketen super blij zijn, heerlijk om mooie creaties voor m’n kids te maken.
  Als ik moet kiezen gaat de voorkeur naar Flex

  Spannend♡!!

 8. Omdat ik ook een beginner ben, zou een pakket een super leuk kerstcadeautje zijn.. eigenlijk maakt het me niet uit welke dus, kan alles goed gebruiken, maar ben wel nieuwsgierig naar de inhoud van het decoratie pakket geworden na het lezen van deze actie..
  Nu maar duimen…

 9. Omdat ik ook een beginner ben, zou een pakket een super leuk kerstcadeautje zijn.. eigenlijk maakt het me niet uit welk pakket, ik kan alles nu goed gebruiken, maar ben wel nieuwsgierig naar de inhoud van het decoratie pakket geworden na het lezen van deze actie..

  Nu maar duimen…

 10. Wat een super gave actie! Sinds dit jaar ben ik in het trotse bezit van een cameo 3, dankzij mijn lieve bazin die deze hobby met mij deelt. Mijn voorkeur gaat uit naar het vinyl pakket omdat mijn bazin en ik nog graag bedrijf stickers voor op de auto en op de kantoor ramen willen maken!

 11. Wat een gave winactie. Glitterglamour heeft super leuke spullen. Vind het decoratie pakket erg leuk maar ook het flexpakket zou hier heel erg van pas komen.

 12. Wat een gave actie! Ik ga heel binnenkort de cameo 3 bestellen bij glitter glamour, dit komt dus als geroepen. Kan ik, mocht ik een pakket winnen, gelijk aan de slag. Nu maar duimen

 13. Wat een leuke actie! Sinds sinterklaasde cameo in bezit. Nu aan het oefenen met vinyl. Flex zou ik ook willen testen. Dus graag het flex pakket, maar eigenlijk nog geen voorkeur wat het leukste is om mee te hobbyen

 14. Alle 3de pakketten zijn leuk en mocht ik winnen laat ik me graaf verassen. Had eerst de cameo 1 en heb paar weken geleden de 3 aangeschaft (uiteraard bij Glitter Glamour) dus ik doe graag mee

 15. Oef…..de keuze is moeilijk. Kiezen voor de één of de ander. Dan denk ik dat ik voor het decoratiepakket zou gaan…ja, laat ik dat maar doen. Facebook pagina geliked ✔️, volgen op instagram ✔️, reactie op een blog .

 16. Wat een gave actie! Ik heb 5 december mijn cameo 3 gekregen dus heb nog vrij wel niks op een klein pakketje na wat erbij zat. Als ik mag kiezen dan denkt ik het flex pakket. Zo’n pelhaak en schrapper is dat makkelijk om erbij te hebben?

 17. Hele leuke actie! Echt moeilijk om een keus te moeten maken. Ik zou blij zijn met elk pakket want glitter en glamour heeft zoveel leuke dingen. Vooral omdat je alles zo leuk kunt combineren. Als ik echt moet kirzen dan ga ik voor het vinyl pakket.

 18. Oh wat leukkk… dan doe ik graag mee voor het flexpakket. Heerlijk daar creatief mee bezig zijn en anderen blij maken met mijn creaties. Leuk leuk Leuk!

 19. Super leuke actie! Al een aantal jaar in het bezit van een cameo, en sinds dit jaar ook van een transferpers! Elk pakket is tof om te winnen, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor het flexpakket!

 20. Mij lijkt het decoratie pakket wel leuk en verrassend om te winnen. Ik heb mijn cameo 3 nog niet zo lang. Leuk om nieuwe dingen te decoreren.

 21. Heel graag het flex pakket, zeker met al die feesten op komst, en een dochtertje die naar het klasje gaat binnenkort. Altijd leuk voor de gepaste cadeautjes te maken

 22. Ja super leuk een cameo ik ben sinds kort ook de troste eigenaresse!! En fam van glitter & glamour.
  Mijn voorkeur zou uit gaan naar het flex pakket.

 23. Super, wat een mooie actie. Ik zou heel graag het flex pakket winnen! Kan ik weer heel veel mensen blij gaan maken en tegelijkertijd een goed doel steunen!

 24. Wat een leuke actie voor een tophobby ….ben aan het experimenteren met flex en is heel verslavend ….ben heel blij met mijn cameo en strijkpers ….dus een flex pakket zou top zijn ….kleindochters staan al klaar met de t-shirts

 25. Wat gaaf! Ik heb geen voorkeur voor een pakket omdat ik met alles nog oefen. Vorige week een pers gekocht en cameo 3. Heb iniedergeval al jouw pagina geliket en je insta gevolgd. Ben benieuwd naar al jouw creaties!

  Liefs Sharon

 26. Super leuk! Ik krijg er een voor mijn verjaardag 2e kerstdag. Heb alvast het een en ander besteld bij Joke. Ik zou graag kans maken op het flex pakket (of het vinyl of het decorarie pakket, eigenlijk te leuk om te kiezen)
  Succes allemaal

 27. Wat een leuke blog!
  En wat ontzettend gaaf dat je prijzen mag weg geven! Ik heb zelf nog de cameo 1! Nog een oudje, maar doet het gelukkig nog goed hihi. Ik heb ook een transferpers maar nog niet heel veel materialen daarvoor, zou daarom graag een kansje willen wagen op de flex pakket

 28. Wauw geweldig!

  Ik ben zelf hartstikke cameo/curio verslaafd haha
  En glitterglamour is een geweldige shop
  Ik zou graag het flex pakket winnen om lekker voor mijn kids en neefjes en nichtje aan de slv te gaan!

 29. Wauw gaaf! Wij hebben sinds kort een cameo 3 en er valt nog van alles te leren en ontdekken maar de eerste projectjes zijn eruit gerold 🙂 ik wil heel graag meedoen voor het verrassingspakket al zou ik met alle drie de dingen blij zijn!

 30. Wauw! Wat een geweldige actie. Ik heb net mijn allereerste cameo 3 gekregen gekocht bij glitter en glamour en alles nog aan het ontdekken. Het lijkt me leuk om het flex pakket te winnen, zodat ik leuke shirtjes kan maken voor de kids. Nu maar duimen

 31. Waaauuuww, dit is idd een hele leuke winactie. Ik wil graag ook meedoen met de decoratie pakket. Ik en mijn dochter van 10 vinden heel leuk om te plotteren, wij kunnen tijdens de kerstvakantie deze pakket goed gebruiken. En tof van Glitterglamour FB✔ Instagram✔ en reactie✔ Succes allemaal en bedankt Charlotte voor deze actie

 32. O jeetje lastige keus.
  Uhm…ik ga maar even een top 3 maken.
  Eigenlijk in de volgorde waarin hetvwordt aangeboden. Eerst het decoratiepakket, dan flex en dan vinyl!!
  Super toffe actie!!

 33. WOW!!! Wat gaaf!!!
  Het is mega verslavend haha… Super leuk dat je dit mag doen. Ik doe graag mee voor het flexpakket. Succes met A lot like LOT! Groetjes, Claudia.

 34. Oeh,dat word nog lastig kiezen!het decoratiepakket of toch die met flex..dan toch maar de eerste.Kan ik lekker met de kinderen aan de knutsel!

 35. Wow onwijs gaaf ! Tjonge ik heb nu al wel een kwartier lopen dubben welk pakket ik t liefste wil winnen. Ik denk dat ik dan voor t vinyl pakket ga. Ik merk dat ik en vinyl soulmates zo’n beetje aan t worden zijn ;-)elke keer dan word ik weer verast door de creaties…

 36. Het flex pakket zou heel welkom zijn!
  Kan ik in ’t nieuwe jaar weer leuke shirtjes, rompers en pijama’ s maken voor mijn zoontjes
  Tractors, vrachtwagens, kranen, brandweerauto’s, ze hebben wensen genoeg

 37. Wat leuk deze actie! Ik zou heeeeeel graag het flexpakket willen winnen om meer met mijn pas gekochte pers aan de slag te gaan voor de kids ;-).
  Super leuk ga jouw blogs lekker lezen!

 38. Wow! Wat een gave actie!!
  Ik heb sinds kort ook een Cameo 3 en ben al helemaal verslaafd…
  Ik zou graag kans maken op het 2e pakket met de flex..
  Bedankt voor de kans om te winnen.

 39. Heel graag pakket 1! Ik heb nu een half jaartje de cameo3 en mijn dochter van bijna 6 is inmiddels aangestoken met het plottervirus. Als ik het pakket win kunnen we samen leuke cadeautjes knutselen!

 40. Wat een gave actie! Ik vind het zo een leuke hobby. Na 1 jaar begin ik er echt goed in te komen. Ik heb een druk leven met weinig tijd voor mezelf maar al mijn vrije uurtjes besteed ik aan mijn hobby. Leuke kleding bedrukken voor mijn meiden. Ik zou heel graag het grote flexpakket winnen.

 41. Wauw gaaf. Ik zou graag het flex pakket of het vinyl pakket willen winnen maar het eerste pakket is ook gaaf. Kortom ik ben blij met alles.

 42. Super, lijkt mij echt gaaf om zoiets te winnen. Het lijkt mij leuk om het flexa pakket te winnen, kan ik t-shirt/ truien etc. bedrukken voor mijn kleinzoon.

 43. Hele leuke acties, ik krijg met een beetje geluk volgende week mijn cameo 3. Heb nu een portrait, maar ga voor de cameo. Ik ben niet moeilijk,een keus kan ik niet maken, ik laat me gewoon lekker verrassen

 44. Leuke blog! Ik zou graag het flex pakket winnen. Ik vind het erg leuk om steeds weer nieuwe creaties te maken. Shirtjes en tassen etc bedrukken vind ik het leukste. Met flex ziet het er gelijk sjiek uit!

 45. Wat een vetgave actie is dit. Ik zou heel graag het fles pakket willen winnen. Ben er aardig doorheen door het bedrukken van kerstmutsen dus een flex pakket is meer dan welkom.

 46. Wat een leuke actie! Ik zou niet perse kunnen kiezen tussen de pakketten.Ik deel al vele jaren van alles met mijn vriendin en sinds kort ik heb haar besmet met t plottervirus. En met haar zal ik dan ook evt een pakket delen…

 47. Wauw wat een mooie actie weer. Ik ben een beginneling op dit gebied en zou het super tof vinden om het decoratiepakket te mogen winnen. Lekker flink oefenen en inspiratie opdoen wat ik met deze dingen allemaal zou kunnen maken

 48. gaaf!! ik zou heel blij zijn met een groot flex pakket! ik vind het super leuk om kleertjes voor mn zoon en dochter op te leuken! en flex in alke kleuren wordt hier veel gebruikt.

 49. Gaaf! Ik zou mega blij zijn met het vinyl of flex pakket. Heb sinds vorige week mijn cameo 3 in huis en hij heeft elke dag al aan gestaan! Zou graag ook eens wat drukken op textiel! Waag graag een kansje!

 50. Wat een gave winactie! Moeilijk om te kiezen tussen deze pakketten maar ik denk dat ik dan kies voor het grote flexpakket. Dan kan ik mooie shirtjes maken voor mijn 2 meiden

 51. Wat een leuke actie zeg. Daar ik de pres al besteld heb en die in Februari krijg lijkt het mij fantastisch om het grote flex pakket te winnen.

  Ben blij dat jullie zo flexibel zijn. Groet Ineke

 52. Wat super leuke actie, en wat komt deze goed uit. Heb gisteren een cameo besteld bij glitterglamour. Een pakket zou dan niet verkeerd zijn om te kunnen oefenen. Laat me dan ook verrassen welk pakket het dan het beste is voor een amateur als ik.

 53. Super verwend door sinterklaas met een Cameo3! Helemaal happy. Zo’n gaaf pakket zou mij helemaal helpen een flitsende start te maken. Kan ik als beginneling flink aan de slag! Als ik echt MOET kiezen dan het decoratiepakket. Meteen oefenen met allerlei verschillende artikelen. Alles is welkom, dus voor de extea tips en trucs en de winkans ook overal ✔

 54. Deze week mijn Cameo3 ontvangen en ben lid aan het worden van allerlei info kanalen, zoals deze en Glitter en Glamour. Doe ik dan ook graag mee voor het vinylpakket… en dan nu duimen….

 55. Wat een leuke actie! Ik heb sinds kort de silhouette 3 mint kleur. Deze heeft de 2 vervangen. Het is een heerlijke hobby en Joke heeft een zeer uitgebreid assortiment. Alle pakketten lijken me ontzettend gaaf en zijn meer dan welkom. Ik zou voor het vinyl pakket gaan als voorkeur, in de hoop wat andere kleuren of merken te kunnen testen.

 56. Wow hele gave actie, en wat leuk dit voor de kerst! Alles 3 de dingen gedaan! Wat heb je trouwens een super leuke pagina kwam er via GG achter! Ben benieuwd na je volgende blogs!
  Met alle 3 zou ik super blij zijn!

 57. Ik zou super graag het grote flex pakket winnen

  Zo leuk ik geef hem mijzelf cadeau voor de feestdagen de cameo 3 dus kan ik mij helemaal uitleven

 58. Wauw wat een super leuke actie en ik doe natuurlijk graag mee. En het pakket maakt me eigenlijk niet uit ik laat me in deze maand graag verrassen.

 59. WoW wat een gave win actie het flex paket spreekt mij zeer aan. Letter creatief zijn met flex en een glimlach toveren op gezichten van zowel groot als klein.
  De mooiste hobby van de wereld hebben

 60. Ik heb een Silhouette Cameo. Alles is welkom, ik heb alleen geen pers dus voor shirts kan ik niks mee denk ik. Vinyl of een leuke versiering is altijd welkom! Ik vond je blog eerst, zo leuk, mijn complimenten. Nu ook Facebook en Instagram toegevoegd! Op Insta zag ik dit bericht niet staan, moet ik ook overal reageren?
  groetjes Petra Z P (Poohbeers op insta)

 61. Wat een geweldige actie! Een droomprijs voor mij. Ik deed al mee maar zie mijn reactie hier niet meer tussen staan dus nog een keer reageren. Ik wens iedereen een goede jaarwisseling toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *