Back To School 2020 – 2021 | 4 x toffe leestips

Back to school 2020 - 2021

Hoewel het op dit momentje hartje zomer is is het binnenkort ook tijd om weer terug naar school en studie te gaan, al is dat niet voor iedereen in fysieke vorm. Hierbij een verzamelartikel in het kader van Back To School 2020-2021.

HEMA schoolspullen Back To School 2020 – 2021 collectie

Schoolspullen horen natuurlijk als geen ander bij het Back To School-thema! Ik kocht flink wat leuke schoolspullen uit de Back To School 2020 – 2021 collectie vanHEMA, die ook erg leuk zijn als je deze niet meer voor school nodig hebt.

Lees meer over: HEMA schoolspullen

Gooi je oude agenda niet weg

Nee, zeker niet zomaar weggooien! Je kunt met een beetje een leuke agenda (bijvoorbeeld van Pip Studio of Blond Amsterdam) nog veel leuke dingen doen. Zo kun je de afbeeldingen gebruiken om nieuwe schoolspullen te versieren en kun je er soms zelfs kleine posters uithalen!

Lees meer over: 8 x tips voor je oude schoolagenda

Kaarten maken van oude schoolagenda

Zelf heb ik weleens een agenda van Blond Amsterdam gehad. Daar kun je aan het einde van het jaar echt leuke kaarten mee maken! Soms kun je agenda’s van eerdere jaren ook heel goedkoop vinden in bijvoorbeeld de opruiming van HEMA. Goed om te weten dat je er veel leuke dingen mee kunt doen!

Meer lezen over: Kaarten maken van oude schoolagenda

Back To School 2020 - 2021

Action schrijfwaren

Ook bij Action kan ik altijd goed slagen op het gebied van schrijfwaren. Ook bij deze budgetspot kocht ik dus leuke schoolspullen voor het schooljaar 2020 – 2021. Ik moet zeggen dat ik de echte schoolspullen dit jaar iets minder leuk vond dan vorig jaar, toen ze een #girlboss lijn hadden. Wel zijn er mooie notitieboeken! Vooral voor leuke pennen die ook nog eens fijn schrijven slaag ik altijd goed bij Action.

Lees meer over: Action schrijfwaren shoplog

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *