Back To School | HEMA schoolspullen en schrijfwaren shoplog

HEMA schoolspullen

Na een Action shoplog kan een artikel over mijn geshopte HEMA schoolspullen natuurlijk niet achterblijven. Dit zijn toch wel mijn favoriete winkels voor schoolspullen en schrijfwaren. Ik vond héél veel leuks bij de HEMA!

HEMA stickers

HEMA schoolspullen

Elk jaar heeft HEMA weer de meest leuke collecties schoolspullen. Hoewel ik hiervan weinig nodig heb voor school heb ik toch wel weer flink wat items geshopt. Hartstikke leuk voor op kantoor!

HEMA schoolspullen

Notitieboek en schriften van HEMA

Schriften en notitieboeken kan ik nooit genoeg hebben! Ik kocht mintgroene A4 schriften met lijntjes, voor een pak van twee schriften betaalde ik €2. Ook kocht ik een pak met A5 lijntjesschriften met leopard printjes. Een pak A5 schriften kost €2, daarvoor krijg je vijf schriften.

Ook kocht ik nog een lekker dik notitieboek met ringband voor ‘some serious plans’. Dit notitieboek heeft vier verplaatsbare tabbladen, waardoor je zaken gemakkelijk terug kunt vinden en kunt scheiden. Handig voor verschillende schoolvakken, het maken van business plannen of administratie. Dit notitieboek kost €3.

Van mijn moeder kreeg ik het mooie notitieboek met de cavia cadeau. Dit is een notitieboek met een zacht vachtje. Zo leuk!

HEMA schoolspullen

Stickers uit de collectie HEMA schoolspullen

Oeps! Ik kocht best veel stickers. HEMA heeft op dit moment zoveel leuke stickers! Ik ben vooral fan van de grote stickers. Alle setjes met stickers kosten €1,50.

De collectie HEMA schoolspullen met pastelkleuren en goud is toch wel mijn favoriet. Ik kocht hier dan ook de kleine én grote stickers van. Inmiddels heb ik een grote ronde gouden stickers met ‘The messy desk club’ op mijn laptop geplakt.

Kaftpapier met leopard hoofdjes

Voor schoolboeken heb ik geen kaftpapier nodig. Gelukkig maar, want ik boeken kaften is iets waar ik absoluut niet handig in ben! Toch kon ik dit rolletje kaftpapier voor €0,75 niet laten liggen. Het is namelijk ook hartstikke leuk om cadeautjes in te pakken.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *