Back To School | Action schrijfwaren shoplog (leuk!)

Action schrijfwaren pennen

De tijd van ‘Back To School’ vind ik altijd erg leuk omdat je dan de leukste schrijfwaren kunt vinden in de winkels! Ook leuk én handig voor als je niet meer naar school gaat. In dit artikel laat ik je zien welke Action schrijfwaren ik heb gekocht!

Balpennen met tekst

Action is dé ‘place to be’ voor leuke pennen. Ik ben een groot fan van de pennen van Action. Er is ruime keuze en er zitten ontzettend veel leuke pennen in het assortiment voor een fijne prijs. Er zijn ook regelmatig nieuwe pennen.

Action verkoopt al langer balpennen met leuke teksten erop. Nu lagen er weer pennen met nieuwe teksten in het schap, dus die nam ik mee! Er zitten er drie in één verpakking en daarvoor betaal je geloof ik €0,79.

Of met glitters…

Ik vond ook pennen met een matte kleur en gouden accenten, met daarin gouden glitterende vlokjes die bewegen in een vloeistof. Zo ontzettend mooi! Deze pennen zijn per stuk te koop en kosten €0,79.

Action schrijfwaren

Leopard etui

Voor al die leuke pennen is een etui wel handig! Ik zag een toffe etui die ik voor €0,87 niet kon laten liggen. De etui heeft glitters en een leopard print, met nog een leuke hanger eraan!

Deze etui kun je ook gebruiken om kleine spulletjes in je tas bij elkaar te houden. Bijvoorbeeld haarelastiekjes, make-up e.d.

Velvet notitieboek

WAUW! Dit notitieboek riep mijn naam. Roze, velvet én goud! De bovenkant van het notitieboek heeft een soort kunstlederen look. De onderste helft heeft een velvet structuur. Er zijn verschillende varianten (in kleur en tekst) van dit notitieboek, maar zelf vond ik dit toch wel de leukste. Ik nam hem mee voor €1,89!

Action schrijfwaren

En meer Action schrijfwaren

Bij de Action vond ik ook een aantal kleine notitieboekjes. Deze zijn er handig voor kleine notities. Uiteindelijk kocht ik twee verschillende. Met een monstera plant en met een tekst. Beide notitieboekjes hebben gouden accenten. Helaas weet ik hier de prijs niet meer van, maar die zal rond de €0,60 liggen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoolspullen van Action. Ik ben dan ook een groot fan van stationery. Of je de schrijfwaren nu voor school of administratie gebruikt… je kunt er alleen maar vrolijk van worden!

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

  1. Wat een leuke spulletjes! De action heeft altijd leuke schoolspullen. Vroeger toen ik jong was had je de school campus bij de v&d. Daar gingen we standaard met onze moeder heen. Een hele afdeling vol te gekke school spullen. 100x duurder dan de action maar dat was echt een uitje en de action bestond toen nog niet

  2. Klopt! Het ‘gevaar’ is alleen dat je zelf een mini-Action creëert thuis (dat merkte ik dan toen ik nog regelmatig in de winkels kwam). Ook ik ben dol op opschrijfboekjes en meer. Pennen heb ik in principe wel genoeg, maar ik word wel wat hebberig van je suggesties. Oh ja!!! Wat Melanie zegt. Vroeger ging ik met mama altijd naar de School Campus. Dat was zeker een uitje. Weet je nog de Rijam agenda’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *