Besparen | Onbeperkt internet abonnement, zal ik overstappen?

onbeperkt internet

Voor mij is het belangrijk om altijd toegang te hebben tot internet. Buiten, thuis en onderweg. Zal ik overstappen naar een mobiel abonnement met onbeperkt internet? Ik vertel je de redenen waarom ik overweeg over te stappen!

Telefoon en sim only

Sinds maart, toen ik thuis kwam te zitten van mijn studie, heb ik een nieuwe telefoon: de Samsung Galaxy A71. Deze bevalt nog steeds fantastisch!

Ik heb mijn toestel los aangeschaft. Het sim only abonnement dat ik al had heb ik gewoon door laten lopen. Mijn huidige abonnement is een abonnement met bellen/sms’en en 4G. Maar nu twijfel ik en denk ik erover om over te stappen.

Bundel met onbeperkt internet

Waarom ik erover denk om over te stappen? Omdat het ‘onbeperkt internet’ mij erg aanspreekt. Ik wil namelijk altijd toegang hebben tot internet. Ik verbruik best wel veel GB en zo nu en dan is ‘ie (bijna) op.

Nog een reden: thuis heb ik geen tv- of telefoonaansluiting. Ik gebruik alleen internet en daarmee stream ik bijvoorbeeld Netflix naar mijn televisie. Wanneer ik over zou stappen op een sim only abonnement met onbeperkt internet zou ik thuis geen internetaansluiting meer nodig hebben. In dat geval kan ik mijn mobiele onbeperkt internet abonnement ook thuis kunnen gebruiken en kunnen inzetten als hotspot. Wanneer ik dat doe heb ik geen thuis internet meer nodig én dat scheelt weer een contract. Het scheelt ook fijn in de kosten.

Ga ik de overstap maken?

Zoals ik al schreef twijfel ik nog over het overstappen naar een sim only abonnement met onbeperkt internet. Mijn voornaamste reden zou zijn om ook binnenshuis gebruik te maken van de databundel. Ik twijfel alleen of dit goed gaat werken, om van de bundel een hotspot te maken. Dit om bijvoorbeeld ook series te streamen naar de televisie.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *