NEW IN | Pink Gellac’s Festival Summer collectie + WIN!

Festival Summer

Inmiddels is er alwéér een nieuwe collectie, maar ik wil je toch graag nog de Festival Summer collectie van Pink Gellac laten zien. Deze collectie is perfect voor de zomer en jij kunt ‘m WINNEN!

Even geen festival…

Maar wel op je nagels! Hoewel de echte festivals uitblijven zorgt Pink Gellac met de Festival Summer collectie voor vrolijke festivalgekleurde nagels. De collectie bestaat uit vijf zomerse gellakkleuren: ‘293 Dancing Green’, ‘292 Punch Pink’, ‘291 Techno Pink’, ‘290 Sunblaze Orange en ‘289 Breeze Yellow’.

Pink Gellac

Pink Gellac Festival Summer

‘Dancing Green’ is een gifgroene kleur. De felle tint is niet echt mijn ding, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor de liefhebber of gecombineerd in een nail-art ontzettend tof kan zijn! Wat betreft groentinten neig ik toch meer naar Spring Green.

Meer mijn ding is ‘Punch Pink’. Wederom een opvallende kleur, maar geen neon. Dit is dus een heerlijk zoete zomerse kleur!

‘Techno Pink’ is een echt felle roze kleur. Een megatoffe kleur voor als je van je nagels graag een eyecatcher maakt!

Van de kleur ‘Sunblaze Orange’ ben ik een echte fan. De kleur zit eigenlijk een beetje tussen roze en oranje in en is dé perfecte gellak kleur voor de komende zomerse dagen!

De kleur ‘Breeze Yellow’ is een gele kleur die totaal anders is dan eerder uitgebrachte geeltinten van Pink Gellac. Het is namelijk een échte felle gele tint. Volgens mij zaten veel Pink Gellac gebruikers daar op te wachten en nu is ‘ie er!

Festival Summer pink gellac

Felle festivalkleuren

Hoewel ik eigenlijk meer van de neutralere kleuren ben vind ik deze Festival Summer collectie van Pink Gellac wel ontzettend tof! Ik zal misschien niet zo snel grijpen naar al deze felle kleuren, maar tijdens een zomerse periode zullen ze zeker niet misstaan. Ik denk dat ze juist ook tof te combineren zijn met een neutrale kleur, in een toffe nail-art.

WIN Festival Summer collectie

Hoe dan ook: Festival Summer is dé Pink Gellac collectie voor de liefhebber van felle (neon)kleuren! Het leuke is dat jij deze collectie kunt winnen!

  • Laat een reactie achter op dit artikel

Extra kans maken?

Doe dan ook mee via Facebook en Instagram! Uiteindelijk wordt er één winnaar gekozen die de Pink Gellac’s Festival Summer collectie zal ontvangen.

Meedoen via Facebook: AlotlikeLOT
Meedoen via Instagram: @lotlikelot

Meedoen kan t/m zaterdag 15 augustus 2020. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

20 reacties

  1. Gave collectie gellak is dit! Zou hem heel graag willen winnen. Heb al een hoop kleurtjes van Pink gellac en vind het een super fijn merk.

  2. Ik ben al zo lang opzoek naar nieuwe mooie gel lakjes en kwam telkens bij deze uit! En nu ben ik echt over! Heb ook mee gedaan aan de winactie ! Leuk!

  3. In de winter gebruik ik nauwelijks nagellalk, maar als het zomer is vind ik nagellak in vrolijke kleurtjes het ultime zomergevoel geven. En deze kleurtjes zijn heel vrolijk. Heel erg leuk.
    Groeten, Aartje

  4. Ik doe heel graag mee! De kleurtjes zijn zo mooi! En ik ben erg benieuwd hoe de gellak blijft zitten omdat ik een goed merk gellak zoek ♡ heb net een nieuwe set kleurtje gekocht maar dit is geen succes haha..

    Groetjes Marijke Horjus ♡

  5. Wat een super leuke winactie, doe graag mee altijd al benieuwd geweest naar de nagellak van pink gellac en deze kleurtjes zijn zo super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *