Vind leuke outfits van Fabienne Chapot

Fabienne Chapot kleding

Fabienne Chapot is een modemerk van Nederlandse bodem dat bekend staat om haar uitgesproken prints, vrouwelijke silhouetten en prachtige details. Jaarlijks worden er twee collecties uitgebracht, waarbinnen weer verschillende ‘capsules’ te vinden zijn. De verschillende fashion items uit de collectie zijn hierdoor onderling erg goed te combineren.

Kleed je met Fabienne Chapot

Met het Nederlandse dames modemerk Fabienne Chapot kleed je je van top tot teen! De collectie bestaat namelijk niet alleen uit kleding, maar er worden ook bijpassende schoenen en accessoires ontworpen.

Elk jaar worden er verschillende collecties en capsules uitgebracht, afgestemd op het seizoen. De items binnen een capsule kun je onderling enorm goed combineren. Zo zijn er verschillende items met dezelfde print en wordt er binnen een collectie gebruik gemaakt van eenzelfde kleurenpalet.

Fabienne Chapot

Nieuwe collectie

Je combineert bijvoorbeeld uit de nieuwste collectie de Joan Blouse en Eva Wide Leg Trousers in Ra Ra Raspberry perfect met elkaar. Met een paar toffe boots maak je jouw outfit in de prachtige roze najaarskleur helemaal af! En vergeet ook zeker niet om hier een leuke riem bij te dragen.

Como Loco is mijn favoriete print uit de nieuwe collectie. Dit is een groene all-over jaquard print met fleurige roze bloemen. De print matcht perfect met de items uit de collectie in Purple Promise, Sassy Sage en Buttercream. Zo kun je met enkele items veel verschillende outfits bij elkaar mixen & matchen!

Fabienne Chapot kleding

Met Fabienne Chapot kleding in je kast kun je veel kanten op! Je combineert de kleding van het merk perfect met elkaar, maar ook kun je de kleding natuurlijk combineren met andere items in jouw kledingkast. Draag bijvoorbeeld een vrouwelijke Fabienne Chapot blouse met veel ruches en een mooie print op je favoriete rok tijdens een date night. De volgende keer draag je ‘m casual op een mooie jeans!

De kleding van Fabienne Chapot is van erg mooie kwaliteit. Dat voel je én dat zie je!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *