Prachtige gouden sieraden van Isabel Bernard

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Wanneer ik sieraden draag, zijn deze in veel gevallen goud. Sieraden van solid gold blijven namelijk mooi en zijn daardoor ook duurzaam. Een van mijn favoriete merkjes voor gouden sieraden is Isabel Bernard. Ik houd namelijk erg van hun subtiele en tijdloze designs!

14 karaat sieraden

Over Isabel Bernard

Het merk Isabel Bernard presenteert zich als vrouwelijk, elegant en modern. Daar kan ik mij helemaal in vinden! De collectie bestaat uit dames sieraden, tassen en een luxe schoenencollectie. Alle producten hebben een elegant en tijdloos design, waardoor je jouw aankopen (levens)lang kan blijven dragen!

Ik ben een echte fan van de sieraden van Isabel Bernard. De sieraden hebben tijdloze en minimalistische designs, waardoor je ze altijd kan dragen én goed kan combineren. Ook de combinaties van solid gold sieraden met luxe parels of diamant vind ik echt prachtig!

Isabel Bernard sieraden armband met hartje

Amore – gouden armband met hartje

Een tijdje geleden viel mijn oog op sieraden uit de Belleville collectie van Isabel Bernard en sindsdien kreeg ik deze niet meer uit mijn hoofd. De collectie bestaat uit prachtige 14 karaat gouden sieraden gecombineerd met parels, en ook heeft de Belleville collectie veel sieraden designs met hartjes.

Zo vind ik de armbanden met hartjes heel leuk. Ze hebben een lieve uitstraling en hartjes kunnen natuurlijk altijd! Ik ben dan ook erg blij met mijn nieuwe Isabel Bernard Belleville Amore armband. De gouden sieraden van dit merk zitten in een mooi doosje. Het armbandje met hartje is dan ook super mooi om als cadeau te geven!

gouden sieraden

Rivoli – gouden ketting

Een 14 karaat gouden ketting mag niet in mijn collectie ontbreken! Een mooie ketting kan je outfit namelijk helemaal af maken en staat vaak chique bij een mooie blouse of jurk. De Rivoli Yvette ketting is inmiddels al een tijd mijn favoriete gouden ketting. Hij is namelijk minimalistisch en tijdloos, maar heeft een mooie vrouwelijke en chique uitstraling! Ook kun je hem uitstekend combineren met andere gouden kettingen. Het subtiele design met een soort ’tussenstukjes’ vind ik echt fantastisch. Het voegt zoveel toe aan het design!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *