Review | Batiste droogshampoo ‘Cherry’ en ‘Rose Gold’

Batiste droogshampoo cherry

Droogshampoo is wat mij betreft écht een mega uitvinding! Ik gebruik het niet overmatig, maar zo en en toe ben ik toch wel erg blij dat het bestaat en ik het in huis heb. In dit artikel review ik twee keer een Batiste droogshampoo!

Batiste droogshampoo

Droogshampoo, wat een uitvinding!

Ja, ik ben echt blij met het bestaan van droogshampoo. Soms denk ik dat ik nog wel een dag vooruit kan zonder mijn haren te wassen, maar dan blijkt dit toch vies tegen te vallen. Droogshampoo zorgt er in zo’n geval voor dat ik toch de straat op kan.

Droogshampoo frist je haren wat op en zorgt hiermee dat je het wassen van je haren misschien wat langer uit kunt stellen. Droogshampoo brengt echter nog meer voordelen met zich mee. Zo zorgen verschillende droogshampoos ook voor meer volume!

Batiste droogshampoo

Batiste droogshampoo

Batiste is een gevestigde naam als het om droogshampoo gaat. Ik heb sinds mijn eerste kennismaking met het merk Batiste een aantal keer andere merken droogshampoo gekocht en geprobeerd, maar Batiste blijft toch wel favoriet!

Het is belangrijk om droogshampoo goed te schudden voor gebruik. Verdeel je haar in delen en spray (vanaf een afstand) de droogshampoo op je roots en haarwortels. Vervolgens masseer je dit met je handen in. Daarna kun je je haar stylen zoals jij dat wilt.

Batiste ‘Rose Gold’ droogshampoo

De ‘Golden Rose’ droogshampoo vind ik erg mooi vormgegeven. Door de roségouden accenten oogt hij luxe en doet hij zijn naam eer aan.

Deze droogshampoo heeft een bloemige geur met een flinke vleug vanille. Hij draagt dus een zachte en zoete geur. Persoonlijk vind ik deze echt heel lekker ruiken!

Deze droogshampoo doet prima zijn werk. Naast verfrissing geeft deze mijn haar ook wat extra volume. Hartstikke fijn dus!

Batiste ‘Cherry’ droogshampoo

De droogshampoo ‘Cherry’ heeft, zoals de naam al doet verklappen, een zoete zachte kersengeur. Ik moet zeggen dat ik gewoonlijk snel hoofdpijn krijg van geuren met kers. Bij deze droogshampoo is dit echter helemaal niet het geval. Ook deze geur heeft een zachte zoete finish over de fruitige geur en ruikt heel lekker!

Zoals ik inmiddels wel gewend ben van Batiste doet ook deze droogshampoo zijn werk. Het maakt mijn haar minder vet en geeft het wat extra volume. Én het ruikt lekker!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik gebuik droogshampoo zo af en toe om wat volume in mijn haar te krijgen en dat werkt met dit merk heel goed.
    Deze varianten kende ik nog niet.
    Groeten, Aartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *