Nail Art | Simpele zomerse fruitnagels met ‘Spring Green’ van Pink Gellac

Fruitnagels pink gellac

Gewoonlijk tref je mij aan met gelakte nagels in een roze tint. Groen is compleet uit mijn comfortzone, maar omdat ik deze groene tint zo mooi vind wilde ik ‘m toch een kans geven! Ik ging voor groene fruitnagels.

‘Spring Green’ Felicity collectie

De groene kleur waar ik het over heb komt uit de Felicity collectie van Pink Gellac. Deze tint vind ik zó tof! Ik besloot dan ook om deze kleur met de naam ‘Spring Green’ aan te brengen op mijn nagels.

Kiwi

Nail art: kiwi fruitnagels

Het leek mij leuk om een fruitige touch toe te voegen aan deze groene kleur op mijn nagels. Daarom besloot ik op mijn ringvingers een kiwi-inspired nail art te maken.

Hiervoor lakte ik eerst de gehele nagel met ‘Spring Green’. Vervolgens maakte ik een soort ovaalvorm met de witte kleur genaamd ‘Soft White’, ook van Pink Gellac. Vervolgens gebruikte ik een satéprikker om met ‘Beautiful Black’ de zogenaamde zaadjes toe te voegen.

Oké, het is geen échte kiwi. Toch vind ik deze simpele versie best leuk op mijn nagels voor de zomer! En ik ben stiekem toch wel een groot fan geworden van deze bijzondere groene kleur.

kiwi fruitnagels nail art

Pink Gellac blijft 2 weken zitten

Pink Gellac belooft dat je met hen merk zeker 2 weken kunt genieten van mooie gelakte nagels. Regelmatig krijg ik de vraag of dit ook waar is.

Ik word natuurlijk niet zomaar fan! Bij mij blijft Pink Gellac tot wel 4 weken goed zitten! Wel merk ik dat het per persoon verschilt. Ik ben in ieder geval erg tevreden over dit merk!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Geweldig je kiwi nagel. Mooie kleur groen ook.
    Helaas heb ik zelf helemaal geen mooie nagels en wil ik er dus met een kleurtje geen accent opleggen. Nagellak is aan mij dus helaas niet zo besteed.
    Groeten, Aartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *