OOTD | Groene zomerjurk met witte Converse en zilveren oorringen

groene zomerjurk

De zon laat zich weer vaak zien. Omdat ik niet veel zomerse outfits heb werd het tijd om te gaan shoppen. Ik kocht een ontzettend leuke groene zomerjurk en in dit artikel laat ik je mijn outfit zien!

Groene zomerjurk

Hoé tof is deze jurk? Ik vind deze zomerse groene jurk echt ontzettend leuk. Sowieso zijn midi- en maxi jurken bij mij favoriet. Dan weet ik zeker dat ik mij geen zorgen hoef te maken als ik eventueel moet bukken en ook hoef ik niet elke keer mijn hele been te scheren, haha! Groen is een kleur die nog niet voorkwam in mijn kledingkast, maar wauw! Deze kleur vind ik stiekem mega leuk!

Deze groene jurk heeft een bloemenprint en heeft een mooi gevormde top. De pofmouwtjes passen er helemaal bij! De jurk loopt wijd uit en heeft split. Deze groene zomerjurk met bloemenprint kocht ik bij H&M. De prijs is ook leuk, hij kost namelijk €19,99!

Witte lakleren Converse All Stars

Om de jurk casual te combineren met schoenen waar ik ook gemakkelijk op kan lopen koos ik voor Converse All Stars. Als je mij al langer volgt weet je dat ik een groot fan ben van Converse. Ik heb inmiddels dan ook een flinke verzameling van deze gympen!

Om de look net een andere touch te geven koos ik voor een lakleer-look uitvoering van Converse All Stars. Net iets leuker!

Tasje erbij?

De tas heb ik op de foto’s eigenlijk zo goed als achterwege gelaten, maar mocht ik een tas mee willen nemen dan kies ik bij deze outfit voor een tas van natuurlijk materiaal. Of een die er zo uit ziet!

Zilveren oorringen

Zilveren oorringen

Sieraden kunnen niet ontbreken bij deze zomerse outfit! Gewoonlijk draag ik vaker goudkleurige sieraden, maar bij deze groene jurk vond ik een zilver sieraad mooier passen. Sinds kort heb ik een paar echt mooie zilveren oorringen. Om de outfit casual te houden koos ik ervoor om enkel deze oorringen toe te voegen. Hier vind je trouwens nog meer mooie zilveren oorringen!

Met zilveren oorringen maak je een look gemakkelijk af! Ik heb sinds kort dan ook een paar echt mooie zilveren oorringen en die draag ik graag! Ze zijn easy te combineren en geven een extra touch!

De complete look met de groene zomerjurk, witte Converse én sieraden

Ik ben erg blij met deze outfit! Nu de temperaturen weer oplopen heb ook ik een mooie zomerse jurk die ik dit seizoen kan dragen én dat voor een leuke prijs! De schoenen en zilveren oorringen maken het tot een comfortabele outfit voor de warme dagen die afgestyled is! En die groene kleur heeft mij echt positief verrast!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *