Nailart met CCO gellak

CCO gellak review nail art Shellac4u review

Mooie gelakte nagels. Zonder kom je mij niet tegen! Als mijn nagels niet netjes zijn voel ik mij al snel onverzorgd. Daarom heb ik altijd een mooie kleur gellak op mijn nagels. Dit keer ging ik aan de slag met een leuke nailart voor de lente: een ‘french manicure’ met vrolijke pastelkleuren gellak van CCO!

Gellak op mijn nagels

Voor mijn nagels gebruik ik al jaren gellak. Dat vind ik ideaal! Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het aanbrengen van gellak helemaal niet moeilijk. En dan kun je dus zelf zorgen voor mooie, verzorgde nagels die zeker 2 weken perfect blijven zitten! Het is fijn om niet naar de nagelsalon te hoeven voor een blijvende glans op je nagels.

Shellac4U.nl – Gellak review

In de jaren dat ik gellak gebruik heb ik verschillende merken uitgeprobeerd. Tegenwoordig gebruik ik de producten van Shellac4U.nl en daar ben ik enorm tevreden over!

Hun gellak merken zijn Gelzz en CCO gellak en deze kun je ook combineren. Dat is super handig. Samen zijn ze goed voor een collectie van meer dan 400 kleuren gellak! Een enorme keuze uit kleuren: van nude roze tot fel blauw, en van effen kleuren tot glitterlakjes en gellak met cat’s eye effect. Verder hebben zij écht alles in de webshop en winkel voor je nagels. Een groot voordeel vind ik dan ook dat ik alles op één plek kan halen.

CCO gellak review nail art Shellac4u review

Nailart met CCO gellak

Als je een bestelling binnenkrijgt met nieuwe kleurtjes is het lastig kiezen welke kleur je als eerste gaat gebruiken. Daar had ik ook last van! Ik besloot dan ook om een nailart te maken waarbij ik meteen verschillende kleuren kon uitproberen. Hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt:

  • CCO Blush Teddy (basiskleur)
  • Gelzz G109 (lila)
  • CCO Marinha
  • CCO Bicycle Yellow
  • CCO Spring Leaf
  • Gelzz G186 (koraal)

Het resultaat is vrolijke en speelse nagels die perfect zijn voor de lente en zomer! De kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is goed, zoals ik gewend ben van deze merken.

Het was even wennen voor iemand die normaal veel roze gellak draagt, maar ik ben enorm blij met het resultaat. De laatste tijd ben ik steeds vaker nieuwe kleuren en combinaties aan het uitproberen, want alle kleuren gellak van Shellac4U.nl zijn zo mooi! Deze nailart vind ik zeker voor herhaling vatbaar.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *