De leukste 2023 adventskalenders voor vrouwen

Vrouwen adventskalenders 2023

Er is niets leuker dan de dagen tot Kerst aftellen met een leuke adventskalender. Elke dag een cadeautje krijgen uit een feestelijk verpakte kalender, van je favoriete merken. Maar wat is nou een echt leuke adventskalender voor vrouwen? Ik heb de leukste adventskalenders van 2023 voor je verzameld!

Adventskalenders van 2023

Ook dit jaar hebben allerlei leuke merken hun eigen adventskalenders voor 2023 uitgebracht. Je hebt dus ruime keuze om er een te vinden die bij jou past. Of meerdere adventskalenders natuurlijk! Of je nu op zoek bent naar een beauty adventskalender, een adventskalender met sieraden of iets heel anders.

Beauty adventskalender

Een van de meest populaire adventskalenders is elk jaar weer die van Rituals. Ze brengen meestal 3 varianten uit in verschillende prijscategorieën. Ook dit jaar scoor je jouw favoriete Rituals adventskalender 2023.

Ook L’óreal Paris heeft een goed gevulde beauty adventskalender met allerlei producten van het merk. De volledige inhoud ga ik natuurlijk niet verklappen ;), maar denk aan verschillende makeup producten zoals mascara en lipsticks, en ook shampoo!

EasyToys adventskalender

Ben je op zoek naar een iets spannendere adventskalender? Dan is de EasyToys adventskalender 2023 Naughty & Nice misschien wat je zoekt! Deze adventskalender bevat 24 spannendere verrassingen, waaronder 8 sextoys. Deze spannende adventskalender voor volwassenen is hét perfecte cadeau voor je beste vriendin of voor jezelf! Extra leuk: deze adventskalender is voor iedereen en dus ook tof om met jouw partner te delen.

Wil je meer weten over deze sexy adventskalender? Bekijk dan de productbeschrijving of lees mijn EasyToys adventskalender review van 2021.

My Jewellery adventskalender 2023

My Jewellery is een merk wat ik echt ontzettend leuk vind! Ze hebben de tofste sieraden, kleding en accessoires. Dit jaar kan je ook een My Jewellery adventskalender kopen. Deze kalender heeft 6 vakjes en is gevuld met party sieraden. Je kan kiezen voor de adventskalender met 6 gouden sieraden óf de zilveren My Jewellery adventskalender.

Goud:

Zilver:

Riviera Maison adventskalender

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *