Naughty & Nice: De meest sexy adventskalender

Easytoys adventskalender

Adventskalenders horen bij de feestdagen. Voor iedereen, toch? En voor iedereen is er de de spannende Naughty & Nice Easytoys adventskalender. Echt voor IEDEREEN: alle genders, solo of samen. Ontdek met de 24 spannende verrassingen uit de adventskalender.

Easytoys adventskalender

De Naughty & Nice Advent Calendar van Easytoys is hier! Een leuke adventskalender voor iedereen die wel van een beetje spanning en opwinding houdt. Laat je verrassen door de items uit de adventskalender en ga nieuwe ervaringen aan. Alleen of samen.

Naughty Nice adventcalendar

Voor iedereen

Zoals ik al zei is de Naughty & Nice adventskalender écht voor iedereen.

Nog nooit was de kalender zó goed gevuld en veelzijdig. Of je nou in bent voor Solo PLAY of Partner PLAY, deze box biedt jou alles wat jij nodig hebt om de temperaturen op te voeren.

Dat de Easytoys adventskalender geschikt is voor IEDEREEN, dat zit hem in de inhoud van de kalender. Ik wil natuurlijk niet te veel verklappen – ik wil je namelijk vooral aansporen om het zelf te gaan ontdekken – maar de sextoys in deze kalender zijn enorm veelzijdig. Geschikt voor solo of partner play én voor alle genders.

Easytoys adventskalender

Inhoud

De inhoud van de Easytoys adventskalender is samengesteld om – alleen of samen – te ontdekken, grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

  • 8 x sextoys
  • 6 x cosmetics & lubricants (denk bijvoorbeeld aan een bruisbal voor ontspanning in bad)
  • 4 x accessoires & fun
  • 6 x soft bondage (om te verkennen)

Gift it!

De Naughty & Nice Advent Calendar is dus goed gevuld, veelzijdig en volledig. De kalender heeft een waarde van maar liefst €500 en kost slechts €129. Enorm leuk voor iedereen die openstaat voor sensatie en ontdekken op het gebied van seks. Open elke dag een sexy cadeautje en tel af tot Kerst! Koop ‘m voor jezelf, zet ‘m op je verlanglijstje of doe ‘m cadeau!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *