Zwitsal douche mousse review: Douchen met de vertrouwde geur van Zwitsal

Zwitsal douche mousse zwitsal douchefoam

Iedereen kent Zwitsal. De geur doet je denken aan baby’s en het liefst zou je jezelf nog steeds onderdompelen in deze vertrouwde geur. Dat kan met de Zwitsal douche mousse!

De vertrouwde geur van Zwitsal

Grote kans dat ook jij bent opgegroeid met de vertrouwde geur van Zwitsal. Het is Nederlands bekendste babymerk met producten voor baby’s, peuters en moeders. Er is een complete lijn producten met de herkenbare geur, die alle nodige verzorgingsproducten voor baby’s bevat.

Dit zegt Zwitsal zelf over de geur:

Ons reukvermogen is het enige zintuig dat rechtstreeks aan onze emoties is gekoppeld. Het vormt de basis voor enkele van onze vroegste herinneringen. Zo kan een snufje babycrème ons bijvoorbeeld doen terugdenken aan onze vroege kinderjaren. Dat is precies de reden waarom vele generaties ouders de beroemde Zwitsal-geur na bijna 100 jaar nog altijd in verband brengen met die unieke, heerlijke geur van baby’s.

Dat klinkt herkenbaar, toch? En dat is dan ook de reden dat we af en toe kunnen verlangen naar het onszelf onderdompelen in deze heerlijke vertrouwde en veilige geur.

Zwitsal douche mousse review

Toen ik zag dat er tegenwoordig een Zwitsal douche mousse is werd ik onmiddellijk enthousiast. Zou het wat zijn? Ik kon het niet laten en kocht een fles om bij thuiskomst meteen onder de douche te springen. De ervaring stelt gelukkig niet teleur!

Wanneer je het pompje indrukt om de mousse op je hand te nemen komt de herkenbare Zwitsal geur je meteen tegemoet. Heerlijk! De Zwitsal douche foam is enorm fluffy en voelt zacht aan. Ook is het geschikt om te gebruiken als scheerschuim.

Na het douchen voelt mijn huid schoon en gehydrateerd aan, ruikt de badkamer heerlijk na en voel ik mij even als een verzorgde grote baby die lekker in bed wil kruipen. Precies wat ik hoopte van de Zwitsal douche foam!

Zwitsal douche mousse koop je bij de drogist en kost €7,39 | 200 ml.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *