PolyGel van Gelzz: mooie kunstnagels in 3 simpele stappen

Gelzz polygel review shellac4u

In de wereld van nagelverzorging zijn er altijd nieuwe en spannende ontwikkelingen. Een van deze revolutionaire innovaties is PolyGel van Gelzz, een alles-in-één formule die de perfecte nagels in slechts drie eenvoudige stappen creëert. Ik probeerde deze techniek uit en review de PolyGel van Gelzz! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wat is PolyGel van Gelzz?

PolyGel combineert de beste eigenschappen van acryl en gel in één product. Het is sterk, flexibel, licht en zonder geur. Maar wat het echt bijzonder maakt is de gemakkelijke manier van aanbrengen. Tuurlijk, je moet even weten hoe het werkt en het trucje onder de knie krijgen: maar dan maak je de mooiste nagels!

Gelzz polygel review shellac4u

Het 3-stappenproces van PolyGel

Het gebruik van PolyGel is vrij simpel en het aanbrengen doe je in drie stappen. Ten eerste druk je de polyacrylgel uit de handige tube en “snij” je met het dual penseel van Shellac4U een bolletje gel af. Vervolgens breng je het aan op je nagel, strijk je het glad met behulp van een sjabloon en slipsolution. Ten slotte hard je de Polyacrylgel uit onder een LED of UV-lamp. Het resultaat? Perfecte nagels die sterk en duurzaam zijn.

In plaats van met een sjabloon kun je ook dual forms gebruiken voor het aanbrengen van PolyGel. Ben je veel te vinden op nailtok (het nagelgedeelte van TikTok) dan heb je deze techniek ongetwijfeld al voorbij zien komen! Met een malletje (lijkt op een nageltip) ter breedte van jouw nagelbed creëer je de perfecte nagel. Na het uitharden onder de lamp kun je het malletje voorzichtig loshalen en de nagel in jouw perfecte shape vijlen!

Gelzz polygel review shellac4u

Mijn Gelzz PolyGel Review

Ik ben echt onder de indruk van de PolyGel van Gelzz. Het is eenvoudig aan te brengen en het resultaat is echt indrukwekkend! Mijn nagels hebben een mooie verlenging en zien er nog steeds natuurlijk uit. Ook voelen ze erg stevig aan. Ik heb hiervoor de Gelzz Polygel in de kleur ‘Cover Natural’ gebruikt. Dit is de perfecte tint voor een natuurlijke uitstraling of als je er bijvoorbeeld een laagje CCO gellak overheen aan wil brengen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *