Posters als muurdecoratie: waarom ik er gek op ben!

Desenio review posters interieur

Mijn ultieme tip voor leuke muurdecoratie? Posters! Daar ben ik echt gek op en inmiddels heb ik dan ook een hele collectie verzameld. Met een aantal lijsten en een selectie toffe posters heb je een kale muur al snel gezellig aangekleed. En ideaal vind ik dat je de prints in de lijsten makkelijk omwisselt. Ideaal als het seizoen óf jouw stijl verandert.

Om kale muren op te vrolijken

Posters van Poster Store zijn een betaalbare en creatieve manier om een saaie of kale muur op te vrolijken. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten posters te vinden, waardoor je altijd wel iets kunt vinden dat past bij jouw smaak en interieur. Van minimalistische zwart-wit prints tot kleurrijke kunstwerken en van inspirerende quotes tot afbeeldingen van je favoriete steden en landschappen; er is voor ieder wat wils.

In mijn verzameling posters vind je ook allerlei posters terug. Zo ben ik gek op posters die mij doen denken aan mijn favoriete steden en vakanties, maar houd ik ook van romantische foto’s, glamour shots en gave graphic prints!

Verschillende manieren om op te hangen

Het leuke van posters is dat je er echt je eigen draai aan kunt geven. Je kunt ervoor kiezen om verschillende formaten en kleuren te combineren voor een speels effect, of juist één grote poster te kiezen als blikvanger. Ook kun je posters op verschillende manieren ophangen, bijvoorbeeld met washi tape of in een fotolijst.

Zelf heb ik 3 verschillende maten lijsten in een groepje aan de muur hangen. Dit combineer ik met lijsten en posters die ik op een houten bankje en op de vloer zet. Dit zorgt voor een speels en persoonlijk effect!

Makkelijk veranderen: met seizoen en jouw stijl

Een ander voordeel van posters is dat je ze makkelijk kunt vervangen. Als je na een tijdje toe bent aan iets nieuws, hoef je alleen maar de poster uit de lijst te halen en te vervangen door een andere. Zo kun je regelmatig voor afwisseling zorgen in je interieur, zonder dat je daar veel geld aan hoeft uit te geven.

Dit vind ik echt een van de grootste voordelen aan posters! Als je ook graag bezig bent met je interieur zul je het wel herkennen: de drang om iets te veranderen. Ik ben regelmatig toe aan iets nieuws en posters zijn makkelijk om te wisselen. Dat doe ik dus ook regelmatig! Door een nieuwe poster toe te voegen of door een nieuwe set samen te stellen, en sommige fotolijsten een andere plek te geven.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *