Review | The.Diffuser: Designlamp en diffuser in één

The.Diffuser

Diffusers, geurwolkjes, mistverspreiders en geurverdampers. Tegenwoordig zie je ze in menig interieur voorbijkomen. In dit artikel review ik The.Diffuser: een designlamp en diffuser in één.

The.Diffuser

The.Diffuser is een diffuser, van het merk Nikki.Amsterdam. Omdat dit product je een designlamp en diffuser in één biedt is het een heuse aanwinst voor je interieur.

Functionaliteiten The.Diffuser

Met The.Diffuser haal je dus een designlamp én een diffuser in huis. Je ontvangt hierbij The.Essentials, een set met geurolieën. Je kunt deze via de Nikki.Amsterdam app bedienen maar ook met de knoppen van The.Diffuser zelf.

Wanneer je de stekker in het stopcontact hebt gedaan zal er een lampje gaan branden. Vervolgens druk je op knop ‘light’ om de lamp te activeren. De lamp volgt een rustig kleurverloop, maar door nogmaals op de knop de drukken kun je de kleur fixeren.

Met de knop ‘mist’ kun je de mist activeren. Je kunt dit doen voor een tijdsbestek van 1 of 3 uur. Hiervoor vul je de diffuser met water (met bijgevoegde maatbeker) en naar wens voeg je 2-3 druppels geurolie toe. Door mist te activeren zal The.Diffuser starten met het verspreiden van een heerlijke mist met geur en de lucht bevochtigen.

The.Diffuser

Voordelen van een diffuser

Een diffuser brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo werkt het als een kleine luchtbevochtiger en door het toevoegen van enkele druppels etherische olie werkt de diffuser geurverspreidend. Etherische oliën hebben ook een therapeutische werking (aromatherapie). Zelf zet ik The.Diffuser ’s avonds aan en gebruik ik daarbij enkel druppels etherische olie ‘Lavendel’. Lavendel heeft een ontspannende werking.

Ik ben erg te spreken over The.Diffuser. Deze diffuser functioneert goed en ziet er ook nog eens leuk uit!

Producten van Nikki.Amsterdam

The.Diffuser is onderdeel van de Nikki.Amsterdam familie. De familie bestaat uit verschillende mooi vormgegeven multifunctionele objecten die voorzien zijn van een LED-module en daarnaast vaak over een bluetooth speaker beschikken.

Met deze producten geef jij gemakkelijk een extra dimensie aan jouw feest of evenement (denk aan bruiloften etc.).

The.Cube

WIN een Nikki.Amsterdam product! (gesloten)

Eerder schreef ik al over The.Cube, ook onderdeel van de Nikki.Amsterdam familie. Jij kunt dit innovatieve designobject met LED-module en bluetooth speaker winnen! Meer lezen over: The.Cube.

Kans maken?

  • Laat een reactie achter op dit blogartikel

Meedoen kan t/m dinsdag 18 augustus 2020. Alleen geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

12 reacties

  1. Wat een prachtige producten van Nikki.Amsterdam! Leuk geschreven artikel ook =) Leest als een aanwinst voor binnen én buiten, die Cube!

  2. Wat een mooie lamp/diffuser en wat fijn dat hij ook wat doet aan de luchtvochtigheid, wij hebben hier nogal droge lucht binnen en hebben nu van die bakjes aan de verwarming, maar dit is echt je van het, mooi om te zien en super functioneel, lekker geurtje en het is niet erg om de vakantie thuis te moeten doorbrengen

  3. Ik vind die cube en poef echt heel vet!
    Zit ook een speaker in dus gaaf voor feestjes of gewoon in de tuin.

    Difuser is ook heel mooi vormgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *