REVIEW | Kaarten maken met nieuwe Action snijmallen

Action snijmallen van Action

Er zijn weer nieuwe Action snijmallen te vinden in de winkels! Eindelijk heb ik ze ook kunnen scoren. In dit artikel laat ik meer van de stansmallen zien en vertel ik je wat ik ervan vind!

Action snijmallen van Action

Verschillende setjes Action snijmallen

De nieuwe snijmallen zijn in een serie uitgebracht. Er zijn verschillende setjes te vinden, waarvan ik er 3 meenam. Gelukkig heb ik mij nog een beetje in kunnen houden! De setjes kosten €2,99 per stuk!

Set 1 ‘Lips’: deze set bevat een kader, lipjes, beertje en verder nog mooie hartjes en de tekst ‘Live Laugh Love’.

Set 2 ‘Regenboog’: dit setje bevat een snijmal om een regenboog mee samen te stellen. Ook zijn er een maan, (vallende) sterren en wolken te vinden in deze set, samen met de tekst ‘Enjoy’.

Set 3 ‘Cactus’: deze set is absoluut mijn favoriet! Leuke cactussen en de tekst ‘Home Sweet Home’. Verder zit er ook een klein malletje bij om een huisje te bouwen en de plantenpotten kunnen ook niet ontbreken!

Action snijmallen van Action

De stansmallen in gebruik

Om aan de slag te kunnen met deze snijmallen heb je een stansmachine nodig. Zelf gebruik ik hiervoor de Love2Craft snij- en embossingmachine die ook bij Action te koop is. Deze heb ik sinds kort in mijn bezit en ik ben erg tevreden!

De snijmallen van Action zijn fijn in gebruik en snijden heel makkelijk en scherp uit! Echt perfect, in tegenstelling tot sommige snijmallen van duurdere merken… Door de kleine gaatjes in de snijmallen kun je je papier ook gemakkelijk uit de mal halen! Wel vind ik het jammer dat sommige stansmallen wel heel erg aan de kleine kant zijn. Het huisje uit set 3 is bijvoorbeeld zo klein dat ik niet denk dat ik er ooit wat mee zal doen.

Action snijmallen van Action

Kaarten maken met Action snijmallen

Uiteraard maakte ik ook al een kaart met de snijmallen! Voor dit kaartje heb ik de set met cactussen gebruikt. Ze zijn zo leuk! Verder gebruikte ik:

  • Love2Craft snij- en embossingmachine (Action)
  • Wit en groen Linnenkarton van Craft Sensations (Action)
  • Designpapier uit de grote papierblokken (Action)
  • Dubbelzijdige foamtape (Action)
  • Lijm (Action)

Conclusie

Deze serie snijmallen van Action is een echte aanrader! De setjes zijn erg leuk en goed samengesteld, je kunt er meteen hele leuke kaarten mee maken! Sommige snijmallen uit een set zijn wel héél erg klein, maar voor €2,99 per set nemen we dat maar voor lief. Voor deze prijs zijn de mallen van perfecte kwaliteit!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *