(gesloten) WINACTIE | Win een Bullet Journal mét luxe beschermhoes!

Bullet journal

Afgelopen week plaatste ik een poll op Facebook met de vraag of jullie blij zouden worden van een nieuwe winactie. De reactie was unaniem dus hierbij weer een mooie winactie. In deze tijd lijkt een creatieve winactie mij extra leuk!

Muscreatief Bullet Journal

Facebook-poll

Zoals ik al zei plaatste ik afgelopen week een poll op Facebook. Daarbij schreef ik de volgende tekst:

Ik merk dat ‘cadeautjes’ (zelfs die ik voor mijzelf koop) mij op dit moment blijer maken dan ooit en dat ik bestelde pakketjes ook nodig heb om ergens naar uit te kunnen kijken en on track te blijven. Hebben jullie dit ook?

Misschien kom ik snel bij jullie terug met een mooie winactie om ook jullie een cadeautje te geven!

100% van de stemmers gaf aan hetzelfde te ervaren en een winactie leuk te vinden.

Mijn Bullet Journal

WIN bullet journal + luxe beschermhoes

In deze tijd lijkt een winactie met een creatieve prijs extra leuk. Het is juist in deze tijd belangrijk om lekker creatief bezig te blijven! Daarom geef ik 2 x een mooie MUS Mijn Bullet Journal weg. De winnaar krijgt daarbij een luxe beschermhoes om de Bullet Journal veilig in op te bergen en beschermd mee te nemen, zodat deze mooi blijft!

Ik geef één set weg via de blog. De andere set geef ik weg via Facebook.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat in een reactie weten welke bullet journal je wilt winnen (jungle of zwart/wit/goud)

Extra kans maken?

 • Laat ook een inhoudelijke reactie achter op een ander blogartikel
 • Doe ook mee via Facebook!

De winactie is geopend voor Nederlandse adressen. Meedoen kan t/m vrijdag 24 april 2020.

Misschien vind je dit ook interessant

51 reacties

  1. Ooh wauw ik doe mee voor de jungle bullet journal! Ben bijna toe aan een nieuwe dus komt goed uit. Ik gebruik altijd Mus, voldoet mij erg goed!

   1. Wat ’n leuke actie, ik zou dan kiezen voor wit en goud. Omdat ik een chronische depressie heb komt dit goed tot zijn recht om de dingen in ’t leven met een randje goud te omschrijven

  1. Oh wauw! Wat een gave actie! Door de coronacrisis gaat het zo hard met mijn oude Bullet Journal. Hij is al bijna vol, omdat ik lekker vaak kan tekenen en kleuren erin. Ik doe graag mee voor de jungle versie!

  1. Wat een leuke actie. Mijn bulletjournal heb ik met allerlei leuk wasitape al gerepareerd dus ben wel toe aan een nieuwe. Ik zou gaan voor jungle.

 1. De jungle is supergaaf!Mijn bujo is bijna vol dus een nieuwe is erg handig!

  Ook ik merk dat ik echt dingen zoek om naar uit te kijken.
  Iets bestellen, iets winnen…
  De postbode is nog nooit zo geliefd geweest 😛

 2. Kadootjes krijgen is altijd leuk, maar nu is de postbode het leukste bezoek. Zeker als hij een leuk pakketje meebrengt,
  Gave bullet journals zijn dit. Ik ga voor de jungle versie

  1. Ik ben gek op cadeautjes wie niet! Ik zou heel graag de jungle versie willen! Zodat ik daar dit seizoen al mijn mooie moestuin avonturen in kan uit werken!
   Het beste van 2 hobby’s in een!

 3. Mooie prijzen, Lot! Ik ben ‘dankzij’ deze tijden weer begonnen met schrijven in mijn BJ, dus zou het erg leuk zijn om uit te kijken naar een nieuwe als deze vol is. Extra stimulans om elke dag te schrijven!
  Jungle vind ik de mooiste van de 2 en die beschermhoes is ook heel gaaf!

 4. Jungle thema vind ik heel gaaf!
  In deze tijd heb ik erg de behoefte aan het werken in een Bullet journal. Zo hoop ik mijn hoofd leeg te kunnen maken.

  1. Wat ’n leuke actie, ik zou dan kiezen voor wit en goud. Omdat ik een chronische depressie heb komt dit goed tot zijn recht om de dingen in ’t leven met een randje goud te omschrijven

  1. Wat een gave actie! Deze student is met haar scriptie bezig en kan wel wat positieve energie gebruiken. In je eentje op je kleine studentenkamer je zitten is alles behalve gezellig.. Elke dag opschrijven waar ik dankbaar voor ben en wat goed ging die dag, helpt me om door te zetten! Deze dankbare woorden bevinden zich nu op losse blaadjes, maar verdienen juist een mooi plekje in zo’n prachtig journal! Ik ga voor het zwart/wit/houde exemplaar. En die beschermhoes is extra handig, zo blijven m’n mooie gedachten goed bewaard. Duimen!

 5. Hier wordt je toch meteen vrolijk van?
  Wat een mooie actie. “Mijn Bullet Journal”is in een woord gezegd TOP!
  Zwart/wit/goud past het beste.
  Voor iedereen veel geluk en succes.

  Hou je goed.

 6. Jungle! Tof, het zijn inderdaad de kleine dingen die het hem nu doen en je dag net even opfleuren! Genieten van de kleine dingen. Mooie prijs, juist nu om wat extra aandacht aan jezelf te besteden en de Bullet Journal te gebruiken!

 7. Wauw wat een leuke actie. Ik word hier blij van. Ik kies voor de jungle variant. Ben zeer benieuwd, want dat zou mijn eerste keer dat ik een bullet journal maak. Ik denk dat ik er wel goed gebruik van kan maken en mijn creativiteit erin kan verwerken. Leuke actie!

  1. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie bullet journal om daarmee te befinnen. Erg handig, ipv al die lijstjes in mijn telefoon! De wit, goud zwarte variant vind ik supermooi!

 8. JAAA ik heb een nieuwe journal nodig en die Jungle versie vind ik heel vet. Aangezien ik mijzelf een “no shopping challenge” heb opgelegd, zou het ideaal zijn om een nieuw journal te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *