Rituals | Uniek vormgegeven The Amsterdam Collection van Rituals

The Amsterdam Collection van Rituals

Naar mijn mening is The Amsterdam Collection van Rituals de mooist vormgegeven collectie van het merk tot nu toe. De collectie kenmerkt zich door de unieke vormgeving die zich duidelijk onderscheidt van de andere collecties van Rituals.

The Amsterdam Collection

De Amsterdam Collection van Rituals is een limited edition in samenwerking met het Rijksmuseum.

Ontwerp van de limited edition

Zoals ik al aangaf kenmerkt de collectie zich door het unieke ontwerp op de producten van de collectie.

De collectie voert je mee naar de Gouden Eeuw, toen de inwoners van Amsterdam voor het eerst kennismaakten met producten uit Azië. Het ontwerp is geïnspireerd op een Delfts blauwe Ming-vaas en de collectie bevat onder andere een kaars in een echte porseleinen verpakking.

Ik vind het ontwerp echt prachtig! Het delftsblauw met de struisvogel in combinatie met clean wit en gouden details zorgt voor een ultieme luxueuze uitstraling!

Rituals Amsterdam Collection

Geur van The Amsterdam Collection

De producten uit The Amsterdam Collection van Rituals bevatten Tulp en Japanse Yuzu. Tulpen zijn uitgegroeid tot een nationaal symbool. Het is dan ook een logische keuze om binnen deze exclusieve samenwerking gebruik te maken van deze bloem.

Yuzu staat bekend om zijn rustgevende werking en werkt verzachtend en verzorgend voor de huid.

Ontdek een rijk en levendig parfum dat je terugvoert naar de tijd waarin voor het eerst luxe producten vanuit Azië naar Nederland kwamen en de deuren werden geopend naar een nieuwe en avontuurlijke wereld.

Wat vind ik ervan?

De vormgeving is prachtig. Maar hoe zit dat met de geur? Het ontwerp van deze lijn trok mijn aandacht en wekte mijn nieuwsgierigheid naar de geur. Om die reden schafte ik een Rituals douchefoam aan, mijn favoriete product!

Hoewel ik in eerste instantie verwachtte dat een geur met tulp niet echt iets voor mij zou zijn, ben ik toch erg blij met mijn aankoop! Het is zoals Rituals zegt een rijke en levendige geur . Ik vind The Amsterdam Collection heerlijk ruiken. Weer totaal iets anders dan bijvoorbeeld The Ritual of Jing!

Dit artikel over The Amsterdam Collection van Rituals stond al langer op de planning om te schrijven. Omdat het een limited edition betreft heb ik geen inzicht in de huidige verkrijgbaarheid. Wel kocht ik zelf de douchefoam nog niet zolang geleden.

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

    1. Ik kan begrijpen dat voor sommige Rituals-lovers deze geur juist niet helemaal hun ding is, juist omdat deze een beetje uit de toon valt in vergelijking met de ‘reguliere’ geuren. Zelf vind ik hem juist wel lekker! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *