Vaderdag cadeautip: Sleutelhanger & gepersonaliseerde herenarmband

Vaderdag cadeau sleutelhanger vaderdag

Vaderdag is sneller dan je denkt! Het vinden van een cadeau voor mannen kan best lastig zijn. Grote kans dat je sokken & chocolade al vaak genoeg hebt gegeven. Daarom deel ik mijn tips voor een leuk, persoonlijk en origineel Vaderdag cadeau!

Een Vaderdag cadeau wat hij bij zich kan dragen

Wat geef je als cadeau voor Vaderdag? Het bedenken en vinden van een mannencadeau is vaak zo makkelijk nog niet. Wat ik altijd erg leuk vindt is het geven van een cadeau wat hij bij zich kan dragen of veel gebruikt wordt. Zo wordt hij er constant aan herinnerd dat hij als papa gewaardeerd wordt.

Je kunt bij zo’n soort cadeau bijvoorbeeld denken aan een sieraad, zoals een ketting of armband. Ook een papa sleutelhanger of een gegraveerde pen zijn van zulke items. Bij DRKS vind je veel leuke persoonlijke cadeaus!

DRKS vaderdag

Vaderdag sleutelhanger

Een sleutelhanger voor aan de huis- of autosleutel. Deze zal hij dagelijks zien! Een persoonlijke sleutelhanger is dan ook een mooi cadeautje voor deze dag. Dit kan een toffe metalen sleutelhanger met jouw naam en die van eventuele broers en zussen zijn, of een stoere leren sleutelhanger met zijn eigen initialen. Een sleutelhanger met eigen tekst is natuurlijk helemaal persoonlijk!

Ik geef mijn vader een goudkleurige sleutelhanger met de tekst “We love you Dad” en de naam van mijn zusje en mij cadeau. Hij heeft net een nieuwe auto, dus dit is een passend cadeau voor aan zijn nieuwe autosleutel!

DRKS herenarmband

Herenarmband met gravure

Een sieraad is iets wat men altijd kan dragen. Het geven van een sieraad is dan ook, als dit iets is wat bij jouw vader past, een mooi cadeau voor Vaderdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoere leren heren armbanden? De armbanden van DRKS kun je bestellen met een persoonlijke gravure. Bijvoorbeeld met namen, een speciale datum, een korte boodschap en zelfs met een vingerafdruk!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *