Herinneringen afdrukken met een foto op canvas

Foto op canvas

Een mooie reis, een bijzondere mijlpaal of het fijne samenzijn met vrienden en familie. Het zijn mooie momenten die we vaak vastleggen met een foto. Deze foto’s kunnen enorm dierbaar zijn en de herinnering levend maken. Een foto op canvas of hout is een mooi product om het tastbare moment dichtbij te houden.

Foto’s als herinneringen

Foto’s zijn een manier om mooie momenten vast te leggen en hier later op terug te kijken. Het is dan ook zonde dat we met veel van deze foto’s eigenlijk niks meer doen. Vaker en vaker lijkt het te gaan om het maken van de foto, in plaats van de mogelijkheid om een moment en het beeld later terug te zien.

Foto’s kunnen een mooie sentimentele waarde met zich meedragen. Denk aan een mooie reis, een foto met opa & oma, een prachtige bruiloft of een geboorte. Elke foto vertelt een verhaal en is gekoppeld aan een herinnering.

Foto op canvas fotocadeau

Fotocadeau? Geef een foto op hout of foto op canvas

Het afdrukken van een foto zorgt ervoor dat je hem een mooie plek kan geven in huis. In plaats van op fotopapier zijn er originelere mogelijkheden en mooie materialen om een foto op af te laten drukken.

Zoek je een fotocadeau met een wat stoerdere, landelijke of natuurlijke uitstraling? Dan is een foto op hout waarschijnlijk wat je zoekt! De foto wordt geprint op steigerhouten planken die zijn voorzien van een whitewash afwerking. Je kan hierbij kiezen tussen een horizontale of verticale plankenrichting. Een afdruk op hout geeft een rustieke uitstraling aan je foto.

Een foto op canvas is een voorbeeld van een mooi materiaal. Het is op canvas namelijk mogelijk om een foto haarscherp af te drukken. Het canvas met jouw dierbare foto hang je vervolgens op een mooie plek in huis. Een persoonlijke eyecatcher voor aan de muur! Een foto op canvas is daarmee ook mooi op cadeau te geven.

Wist je dat je een leuke fotowand met foto’s op canvas kan maken?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *