Gift | Houten hakblok met gravure, hét cadeau voor de ‘foodie’

Houten Hakblok Met Gravure
Regelmatig deel ik leuke cadeautips. Dit unieke cadeau voor jezelf of iemand anders kan niet ontbreken in dit rijtje. Het houten hakblok is een echte eyecatcher voor in de keuken. Met gravure is dit hét unieke en persoonlijke cadeau voor de echte ‘foodie’!

Houten hakblok met gravure

Het houten hakblok is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De kleine variant is ongeveer 26,5 x 16,5 x 4 cm en de grote variant heeft afmetingen van ongeveer 37 x 16,5 x 4 cm. Het hakblok is gemaakt van een massief stuk eikenhout. Deze is voorzien van een leren handvat welke samen met het eikenhout voor een warme uitstraling zorgt. Net zoals leer leeft hout en gaat het een eigen leven leiden. Door gebruik wordt het persoonlijker en krijgt het hakblok meer karakter.

Creative Use of Technology behandelt de hakblokken met voedsel-veilige olie. Je kunt het blok dus met een gerust hart gebruiken i.c.m. voedsel!

Houten Hakblok Met Gravure

Hét cadeau voor de ‘foodie’

Ben of ken jij een echte ‘foodie’? Dit houten hakblok met gravure is absoluut het perfecte cadeau, voor jezelf of voor iemand anders. Dit is een echte eyecatcher voor in de keuken!

Je kunt het blok gebruiken als snijplank, hakblok of serveerplank. Het blok is dus multifunctioneel!

Houten Hakblok Met Gravure

No bitchin’ in my kitchen

Het houten hakblok kan uiteraard niet ontbreken in mijn uitzet. Een hakblok is misschien niet zo belangrijk als een prullenbak om afval te scheiden, maar wel minstens net zo leuk! Ik kan niet wachten om een eigen keuken te hebben zodat ik een mooie plek kan vinden voor deze eyecatcher.

Met een gravure geef je het hakblok een persoonlijke touch. Zo maak je het blok nog unieker! Het hakblok is dan ook een geschikt cadeau voor veel verschillende gelegenheden.

Ik heb gekozen voor het grote hakblok. Daar kan ik namelijk lekker veel op kwijt! Uiteraard heb ik het blok ook laten graveren. De tekst die ik heb gekozen om te graveren is ‘No bitchin’ in my kitchen’, wat eigenlijk neerkomt op ‘geen gezeik in mijn keuken’. Deze tekst vond ik wel heel erg leuk en toepasselijk!

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *