5 x favoriete interieurmerken van mij!

Favoriete interieurmerken Kare Design

Ik ben gek op interieur! Met grote regelmaat gieren de interieurkriebels door mijn lijf en eindigt mijn zoektocht naar inspiratie en toffe items op Pinterest en Instagram met nieuwe aankopen voor mijn interieur. Ik heb een uitgesproken woonstijl en weet wat ik leuk vind. Mijn passie voor wonen deel ik graag en daarom heb ik 5 van mijn favoriete interieurmerken op een rijtje gezet!

Interieurmerken Richmond Interiors

Richmond Interiors

Richmond Interiors is een interieurmerk dat ik echt prachtig vind. Het heeft een chique en een ietwat uitgesproken karakter: echt luxury design! Precies wat ik kan waarderen in een mooi interieur item! In het assortiment van Richmond Interiors zie je veel goud terug, een kleur die ik maar al te graag verwerk in een woonruimte. Daarnaast zijn veel (zit)meubelen van het merk bekleed met een fluwelen stof. Velvet is mijn ultieme favoriet als we het hebben over meubelstoffen! Het heeft een luxe uitstraling, voelt zacht aan en is er in de mooiste kleuren. Geen wonder dat ik fan ben van dit mooie merk van Nederlandse bodem!

Kare Design

Kare Design is een van mijn grote liefdes als ik het heb over leuke en favoriete interieurmerken. Hoewel ik sommige items van dit merk echt afgrijselijk vind (ja, echt) droom ik weg bij het overgrote deel aan Kare Design meubelen, -verlichting en -woonaccessoires. Wederom veel velvet en goud, maar dan in meer uitgesproken kleuren en een wat ‘funkier’ ontwerp. Ook iets meer richting art deco design.

Mijn grote geliefde velvet roze bank is ook van dit prachtige merk!

Favoriete interieurmerken Hübsch Interior

Hübsch Interior

Classy en strak minimalistisch Scandinavisch design. Dat is een goede manier om interieur merk Hübsch Interior te omschrijven. De gouden tafellamp van dit merk is zo’n lamp waar ik opslag verliefd op werd. En dat ben ik nog steeds. Deze prachtige lamp is ook een echte eyecatcher gebleken. Dat het een parel van een lamp is wist ik natuurlijk zelf ook wel, maar ik krijg er tevens vaak complimenten over.

Het tijdloze design zorgt ervoor dat ik niet raak uitgekeken op deze lamp. Het tijdloze Scandinavische design van dit merk in combinatie met het gebruik van mooie materialen zorgt ervoor dat ik in de toekomst zeker opnieuw zou overwegen iets van het merk te kopen. Voor het Hübsch Interior eikenhouten bankje geldt namelijk hetzelfde: het blijft mooi!

Interieurmerken Light & Living

Light & Living

Het merk Light & Living is goed verkrijgbaar en koop je bij veel trendy woonwinkels met woondecoratie. Dit toegankelijke Nederlandse merk kenmerkt zich door eigentijds trendy design dat aansluit bij de woontrends van nu. Het merk heeft onder andere leuke dierenlampen uitgebracht, waarvan de giraffe lamp met roze lampenkap in mijn interieur er één van is.

Seletti

Misschien ken je het merk, en anders is er een grote kans dat je er weleens een item van voorbij hebt zien komen. Dit merk staat onder andere bekend om zijn apenlampen. Hangend, staand of zittend en in wit of zwart. The Monkey lamp van Seletti blijft enorm gaaf!

Van dit merk staan nog items op mijn wensenlijstje. Zo vind ik de Seletti ‘Lipstick’ items heel gaaf en origineel en denk ik dat de Banana lamp ook tof zal staan in mijn interieur!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *