Interieur item | Scandinavisch minimalisme met Hübsch Interior tafellamp

Hübsch Interior lamp

Verlichting in het interieur vind ik erg belangrijk. Lampen moeten vanzelfsprekend naadloos aansluiten bij mijn woonstijl en ik houd van lampen met een unieke luxe uitstraling. De tafellamp van Hübsch Interior is zo’n lamp waar ik opslag verliefd op werd.

Over Hübsch Interior

Hübsch Interior is een echt Scandinavisch merk uit Denemarken. Het merk staat bekend om zijn uitstraling, goede kwaliteit en prachtige designs. Ik vind de interieur items van dit merk echt prachtig en je herkent de Scandinavische stijl uit duizenden.

Eerder schreef ik al over het fantastische eikenhouten bankje van Hübsch Interior dat inmiddels al op verschillende manier is toegepast in mijn interieur. Nu besteed ik graag aandacht aan een ander tof item: de tafellamp.

Messing tafellamp

Hübsch Interior lampen

Het Scandinavische merk heeft ook prachtige lampen, met een chique uitstraling. De strakke Scandinavische vormgeving is echt fantastisch. Het moge duidelijk zijn dat je met een Hübsch Interior lamp een echte eyecatcher in je interieur verwelkomt.

En dat deed ik dus – dat verwelkomen van een eyecatcher – met een mooie messing tafellamp.

Hübsch Interior lampen messing

Messing lamp van Hübsch Interior

De tafellamp heb ik al langere tijd in mijn bezit, maar tot nu wijdde ik er nog geen blog aan. Wel was hij al eerder te zien op Instagram en in het artikel over mijn werkplek. Want dat is waar hij tegenwoordig staat te shinen!

De lamp heeft een hoge ronde voet – een soort kegel – met een bolvormige kap en is 58 centimeter hoog. Het heeft wel wat weg van een paddestoel! Ik vind het design echt waanzinnig gaaf! Door zijn minimalistische Scandinavische vormgeving zal de lamp in veel verschillende interieurstijlen tot zijn recht komen. De lamp is uitgevoerd in metaal en zelf heb de uitvoering in geborsteld messing. Deze Hübsch Interior tafellamp bestaat ook in het zwart.

Ik heb de lamp al een ruim jaar en ben er nog zeker niet op uitgekeken. Tijdloos, minimalistisch en toch heel chique! Hij blijft ontzettend gaaf en het is echt een eyecatcher.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *