Valentine’s day | 6 x wat je kunt doen op Valentijnsdag in lockdown

Valentijnsdag in lockdown

Valentijnsdag is in aantocht! 14 februari is het weer zover en dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag. Maar hoe vier je Valentijnsdag in lockdown? Ik geef je vijf ideeën om Valentijnsdag net iets leuker te maken. Samen of alleen!

Koop een bos bloemen

Zelf merkte ik vorige week weer eens hoe blij ik kan worden van verse bloemen in huis. Heel blij dus! En het staat ook nog eens leuk in huis. Nu we niet op veel andere plekken komen is dat alleen maar leuk.

Koop een bos bloemen voor je geliefde, of voor jezelf. Waarom niet allebei?

Gratis tip: Als je lokaal koopt bezorg je ook de ondernemer een fijn valentijnsweekend!

Bak lekkere brownies

Denk ik aan Valentijnsdag, dan denk ik heel cliché toch ook wel aan chocolade. Hoe romantisch is het als je lover verse brownies voor je bakt?

Nu er sprake is van Valentijnsdag in lockdown is brownies bakken een leuke activiteit die je samen kunt doen, maar die ook als single leuk is! Breng tijd door in de keuken en ondertussen heb je iets om naar uit te kijken. En het gaat ook nog eens lekker ruiken in huis! De voorpret zorgt ervoor dat je langer van de brownies geniet dan wanneer je ze alleen opeet!

Geniet van een romantisch bad

Nu vind ik het altijd al heerlijk om in bad te gaan, maar Valentijnsdag geeft natuurlijk een extra reden om te genieten van een warm bad. Samen of alleen, met een kaarsje en fijn badschuim kom je even helemaal tot rust.

Geen bad? Geniet dan een keer wat meer van een fijne douche. Gebruik je favoriete douchegel, breng een haarmasker in en besteed na het douchen wat extra aandacht aan je huid met een fijne body butter. Heerlijk vind ik dat, zo’n extra me-time momentje!

Houd een fotoshoot

Spending Valentine’s day inside? Houd dan een inside fotoshoot. Het is altijd leuk om wat nieuwe foto’s (van jullie samen) te hebben!

Maak het zo gek als je wilt met bijvoorbeeld ballonnen, rozen en kaarsen. Een fotoshoot gaat sowieso zorgen voor een hoop fun én een blijvende herinnering aan Valentijnsdag!

Bingen maar

Valentijnsdag valt dit jaar op zondag. Een goed excuus om de hele dag op de bank te hangen of in bed te blijven liggen met een goede – of romantische -serie of film.

Je kunt natuurlijk ook eerst brownies bakken om deze vervolgens tijdens het bingen op te eten. Genieten!

Maak het spannend…

Valentijnsdag doorbrengen in lockdown maakt dat je écht tijd hebt met zijn tweeën. Dit is een perfect moment om van elkaar te genieten en tijd door te brengen in de slaapkamer. Hoe spannend is het om samen iets nieuws te ontdekken? Met de beste sextoys voeg je een nieuw element toe aan jullie seksleven. Er is geen beter moment dan Valentijnsdag om een sextoy tussen de lakens te introduceren, toch?

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *