Velvet eetkamerstoelen: Kick Velvet

Velvet eetkamerstoelen

Velvet is een fantastisch materiaal om toe te passen in het interieur. Het heeft afhankelijk van de kleur een funky, chique en/of warme uitstraling. Met die unieke uitstraling kun je een extra dimensie toevoegen aan het interieur. Dit doe je bijvoorbeeld met velvet eetkamerstoelen. Bekijk de Kick Velvet stoelen!

Velvet in het interieur

Een voorbeeld is het verwerken van velvet in accessoires, zoals een kussenhoes op de bank. Je kunt ook een groot velvet meubel gebruiken als eyecatcher. Zelf heb ik een prachtige velvet roze bank waar ik enorm blij mee ben! Maar er zijn meer manieren.

Kick Velvet: Trendy velvet eetkamerstoelen

Een andere toffe ’touch of velvet’ om aan je interieur toe te voegen is in de vorm van eetkamerstoelen. Kick Velvet is een trendy fluwelen eetkamerstoel van Kick Collection.

Eetkamerstoel Kick Velvet is te vergelijken met de moderne kuipstoelen. De stoel heeft een metalen onderstel. Het oogt industrieel en kwalitatief. Bovenop het onderstel bevindt zich een kuip, welke is bekleed met fluweel. Welke kleur? Dat ligt aan jouw keuze! De Kick Velvet eetkamerstoelen zijn namelijk in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Tegenwoordig zelfs met een gouden onderstel!

De velvet eetkamerstoelen ogen niet alleen luxe, maar zitten ook heel comfortabel. De kuip oogt smal maar heeft een fijne zitting. Het fluweel voelt lekker zacht aan!

Zelf heb ik de stoelen – hoe kan het ook anders – in de kleur roze. Zelf heb ik ze al lange tijd en helaas waren ze toen der tijd nog niet verkrijgbaar met gouden onderstel. Ik ben nog altijd erg tevreden met de stoelen en daarom hoop ik ze in de toekomst te vervangen met de variant met de goudkleurige poten.

Ook leuk…

De Kick Velvet eetkamerstoelen zijn perfect voor aan de eettafel. Door het mooie design zijn er echter meer plekken in huis te bedenken waar de stoelen tot hun recht komen. Zo stond er eerder al een roze Kick Velvet stoel achter mijn make up tafel en achter mijn bureau.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *